Δεύτερο σόλο άλμπουμ για τον RM των BTS

23:58 26/4/2024 - Πηγή: InStyle

Παρ’ όλο που τα μέλη των BTS υπηρετούν τη στρατιωτική θητεία τους βρίσκουν τρόπους να προκαλούν φρενίτιδα στους θαυμαστές τους και να παραμένουν στο προσκήνιο.

Η δισκογραφική εταιρεία των BTS, Bighit Music, ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαΐου το άλμπουμ 11 κομματιών του ηγέτη των BTS, RM, Right Place, Wrong Person, σηματοδοτώντας τη

δεύτερη σόλο κυκλοφορία του άλμπουμ του.

“Το Right Place, Wrong Person ενσωματώνει πτυχές του RM ως σόλο καλλιτέχνη, διαφορετικές από τα άλμπουμ που κυκλοφόρησαν υπό τους BTS”, ανέφερε η BigHit Music σε ανακοίνωσή της. “[Θα] εκτιμούσαμε την προσοχή και την υποστήριξη από πολλούς για αυτό το άλμπουμ που εμβαθύνει στην αυθεντική ουσία του RM”.

[공지] RM 솔로 2집 ‘Right Place, Wrong Person’ 발매 안내 (+ENG/JPN/CHN)https://t.co/SKW63Hyew5#RM #RightPlaceWrongPerson pic.twitter.com/EmZ0l0UxG7

— BTS_official (@bts_bighit) April 25, 2024

Ένα δελτίο Τύπου μοιράστηκε ότι ο μουσικός συνέβαλε στους στίχους σε κάθε τραγούδι του project και ότι το LP θα εξερευνήσει την “επαναλαμβανόμενη αίσθηση και τις στιγμές του να αισθάνεσαι ξένος [ή] εκτός τόπου”.

Το άλμπουμ ακολουθεί το άλμπουμ Indigo του Δεκεμβρίου του 2022, το οποίο περιείχε εξαιρετικές στιγμές όπως το “Wild Flower” με τον Youjeen, το “Still Life” με τον Anderson .Paak και το “Yun” με την Erykah Badu. Επίσης, κυκλοφόρησε ένα μίνι άλμπουμ 7 τραγουδιών το 2018.

Ο RM και τα υπόλοιπα μέλη των BTS ολοκληρώνουν αυτήν τη στιγμή την απαιτούμενη στρατιωτική τους θητεία στη Νότια Κορέα και αναμένεται να επανενωθούν το 2025. “Αυτό που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή είναι, αυτές τις μέρες, όταν κάνω τα σόλο πρότζεκτ μου, είναι ότι αυτό είναι σαν διακοπές για να επιστρέψω εκεί που ήμουν, που ήταν οι BTS και οι ARMY”, δήλωσε ο RM τον Αύγουστο του 2023.

Η ανακοίνωση του νέου άλμπουμ έρχεται αρκετές ημέρες μετά την ανακοίνωση των BTS για μια εκστρατεία κατά του bullying με τη UNICEF τη Δευτέρα. “Τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να προσπαθήσουμε να θυμηθούμε ποιοι είμαστε και να αντιμετωπίσουμε αυτό που είμαστε”, δήλωσε ο RM σε ένα βίντεο που ανακοίνωσε τη συνεργασία. “Πρέπει να προσπαθήσουμε να αγαπήσουμε τους εαυτούς μας και να φανταστούμε το μέλλον”.

Keywords
Τυχαία Θέματα