Δήλωση-βόμβα από τη Selena Gomez: “Έχω ακόμη ένα άλμπουμ μέσα μου αλλά κουράστηκα…”

17:30 3/1/2024 - Πηγή: InStyle

Έτοιμη να αποχωρήσει απο τη μουσική δείχνει να είναι η Selena Gomez. Τουλάχιστον αυτό δείχνει η τελευταία της δήλωση. Η σταρ ρίχνει ταχύτητες στην παραγωγή μουσικής και στρέφει την προσοχή της στην υποκριτική.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια μίλησε για την καριέρα και τους στόχους της σε νέα συνέντευξη σε podcast,

σημείωσε: “Αισθάνομαι ότι έχω ακόμη ένα άλμπουμ μέσα μου, αλλά μάλλον θα επέλεγα την υποκριτική”, δήλωσε η Gomez στην ερώτηση για τα δύο πάθη της, σύμφωνα με το Variety.

Και πρόσθεσε: “Θα θέλω να χαλαρώσω γιατί είμαι κουρασμένη. Ήθελα να γίνω ηθοποιός, δεν είχα ποτέ την πρόθεση να γίνω τραγουδίστρια πλήρους απασχόλησης, αλλά προφανώς αυτό το χόμπι μετατράπηκε σε κάτι άλλο”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez)

“Δεν νομίζω ότι είμαι η καλύτερη τραγουδίστρια, αλλά ξέρω πώς να λέω ιστορίες και μου αρέσει να μπορώ να φτιάχνω τραγούδια”, συνέχισε.

Στο podcast εξήγησε, σύμφωνα με το Variety, πώς ξεκίνησε η μουσική της καριέρα και πώς κατέληξε να συνδυάζει το τραγούδι και την υποκριτική.

“Άρχισα να διασκεδάζω πολύ με τη μουσική και στη συνέχεια οι περιοδείες ήταν πολύ διασκεδαστικές”, είπε η σταρ στους οικοδεσπότες. “Αλλά ταυτόχρονα έκανα την τηλεοπτική μου σειρά [Wizards of Waverly Place] και το έβρισκα πολύ διασκεδαστικό, οπότε συνέχισα”.

Συνέχισε λέγοντας ότι η άποψή της έχει αλλάξει από τότε. “Αλλά όσο μεγαλώνω, τόσο περισσότερο σκέφτομαι ότι θα ήθελα να βρω κάτι για να κατασταλάξω”, είπε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez)

Η τραγουδίστρια μίλησε επίσης για τους αγώνες ψυχικής υγείας που υπέστη μετά την υπερκόπωση. “Πήγα σε ένα ψυχιατρικό ίδρυμα και ακύρωσα μία από τις περιοδείες μου“, είπε η Gomez. “Απλά μoυ ήρθε ασχημα γιατί μου αρέσει να δουλεύω και με αποσπά από τα άσχημα πράγματα”.

Η σταρ αποκάλυψε επίσης πως άρχισε να ενδιαφέρεται για τη μουσική ενώ πρωταγωνιστούσε στο Wizards of Waverly Place. Τον ρόλο που την έκανε να ξεχωρίσει στο Disney Channel.

“Η Disney είναι, μπορούμε να πούμε με σιγουριά, μια μηχανή και, κατά κάποιον τρόπο, απαιτεί επιτακτικά να ξέρω να τραγουδάω. Κι αυτό ώστε να μπορώ να τραγουδήσω το τραγούδι του θέματος [μιας σειράς]. Ξέρουν πώς να πακετάρουν κάποιον και να τον κάνουν ολόκληρη τριπλή δύναμη”, δήλωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα