Δήμητρα Παπαδήμα: Με λένε μάγισσα, βλέπω οράματα

08:03 1/12/2023 - Πηγή: InStyle

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μίλησε η Δήμητρα Παπαδήμα. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων δεν αρνήθηκε να απαντήσει σχετικά με το αν έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις, ενώ εντύπωση προκάλεσαν όσα αποκάλυψε για τα οράματα που βλέπει.

Όσα είπε για τις αισθητικές επεμβάσεις

Συγκεκριμένα, όταν ο δημοσιογράφος της ζήτησε ένα σχόλιο στα όσα ακούγονται ότι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις, η Δήμητρα Παπαδήμα απάντησε: «Πρώτη φορά ακούω ότι έχουν πει για μένα ότι έχω κάνει αισθητικές επεμβάσεις. Δεν έχω κάνει καμία εγχείρηση, δεν πλησιάζω στον γιατρό, ούτε

αισθητικό, ούτε τίποτα. Μόνο τα μάτια μου έφτιαξα πριν 500 χρόνια που γέννησα το παιδί μου γιατί είχα δυο καπάκια που δεν έβλεπα».

Σε άλλο σημείο η ηθοποιός ανέφερε: «Μου έχουν συμβεί πολλά μεταφυσικά και με ονομάζουν μάγισσα… Βλέπω όνειρα, οράματα…». Μάλιστα περιέγραψε ένα όνειρο που είχε δει όταν έπαιζε σε μια παράσταση με τον Βασίλη Τσιβιλίκα, και την επόμενη μέρα έμαθε ότι ο συνάδελφός της έφυγε από τη ζωή.

“Με διεκδίκησε ο Απόστολος Γκλέτσος”

«Ισχύει ότι κάποια στιγμή με διεκδίκησε ο Απόστολος Γκλέτσος από τον Γιάννη Μποσταντζόγλου. Ήταν η περίοδος που είχα γεννήσει και θήλαζα την κόρη μου… Μετά οι δυο τους έγιναν φίλοι. Με τον Γιάννη μένουμε μαζί αλλά σπανίως κοιμόμαστε στο ίδιο κρεβάτι, δεν αντέχω, κάνει πάρα πολλή φασαρία» σημείωσε επίσης η ηθοποιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα