Δημήτρης Κόκοτας: 12 μέρες διασωληνωμένος – Οι επόμενες κινήσεις των γιατρών

13:08 9/4/2024 - Πηγή: InStyle

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί για τον Δημήτρη Κόκοτα που εδώ και 12 μέρες παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς».

Οι δύο προσπάθειες αποσωλήνωσης του τραγουδιστή δεν ολοκληρώθηκαν με την ομάδα των γιατρών που τον παρακολουθεί να αποφασίζει για τις επόμενες κινήσεις.

«Έχουν γίνει δύο απόπειρες αποσωλήνωσης, προς το παρόν δεν θα γίνει αυτές τις μέρες μία τρίτη. Θα τελειώσει ο έλεγχος και θα αποφασίσει η ομάδα που τον παρακολουθεί την επόμενη κίνηση» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ματίνα Παγώνη το πρωί της Τρίτης (9/4) στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”.

Σύμφωνα με την

πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ υπάρχει όριο διασωλήνωσης και σχετικό πρωτόκολλο που ακολουθούν οι επιστήμονες. «Υπάρχει ένα όριο διασωλήνωσης και όταν αυτό το όριο ξεπεραστεί ή είναι οριακό, υπάρχει το επόμενο στάδιο που είναι πρωτόκολλο για αυτές τις ιστορίες που πρέπει να κάνει η ιατρική ομάδα και πώς πρέπει να προχωρήσει» εξήγησε η Ματίνα Παγώνη.

Ο Δημήτρης Κόκοτας υποβάλλεται συνεχώς σε εξετάσεις και όλοι ελπίζουν να καταφέρει γρήγορα να βγει νικητής. Σημειώνεται πως ο γνωστός τραγουδιστής υπέστη έμφραγμα ενώ βρισκόταν στις πρόβες για το J2US και τα την μεταφορά του στο νοσοκομείο υπέστη και ανακοπή καρδιάς με αποτέλεσμα να μείνει για κάποια λεπτά χωρίς σφυγμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα