Έχετε πολύ σγουρά μαλλιά και θέλετε να τα ισιώνετε; – Τα παρακάτω θα σας κάνουν να αλλάξετε γνώμη

10:33 31/3/2024 - Πηγή: InStyle
Τα πιο εντυπωσιακά παραδείγματα influencers με φυσικά σγουρά μαλλιά που θέλουμε να αντιγράψουμε.

Συνήθως επιθυμούμε το αντίθετο από αυτό που έχουμε. Έχουμε ίσια μαλλιά; Θέλουμε μπούκλες. Έχουμε σγουρά μαλλιά; Θέλουμε ίσια. Αν ανήκετε στην τελευταία κατηγορία, αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο σε σας (και σε μένα, αφού κι εγώ έχω σγουρά μαλλιά, τα οποία συχνά ισιώνω).

Η φυσική κίνηση και υφή των μαλλιών εμπνέει πολλές να αποδεχτούν τις μπούκλες και τα κυματιστά μαλλιά τους. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει πολλές celebrities να αποδέχονται τα φυσικά τους μαλλιά κάνοντας δημιουργικά,

textured χτενίσματα στο κόκκινο χαλί.

Λαμβάνοντας αυτό υπόψη μας, έχουμε συγκεντρώσει τα πιο εντυπωσιακά παραδείγματα διασημοτήτων με φυσικά κυματιστά μαλλιά. Ίσως μετά από αυτά να φυλάξουμε –έστω και για λίγο- την πρέσα ισιώματος στο ντουλάπι.

Jasmine Sanders View this post on Instagram

A post shared by Jasmine Sanders (@goldenbarbie)

Οι μπούκλες της είναι χαρακτηριστικό κομμάτι της εμφάνισής της. Για να τις διατηρείτε καλοσχηματισμένες, καλό είναι να χρησιμοποιείτε ένα σέρουμ ενδυνάμωσης. Η σύνθεσή του αναδομεί και ενισχύει την τρίχα αποτρέποντας το φριζάρισμα.

H.E.R. View this post on Instagram

A post shared by H.E.R. (@hermusicofficial)

Το μυστικό για να πετύχετε το look της τραγουδίστριας είναι να κάνετε ένα στρογγυλό κούρεμα που θα είναι ειδικά προσαρμοσμένο στο μήκος που επιθυμείτε.

Tia Mowry View this post on Instagram

A post shared by TiaMowry (@tiamowry)

Αν και έχει αλλάξει πολλές κουπ, παραμένει πάντα πιστή στις όμορφες μπούκλες της. Εδώ, τις αναδεικνύει πιάνοντας τα μισά μαλλιά πάνω σε ένα ψηλό ponytail. Για να πετύχετε το χτένισμα, επιλέξτε ένα τζελ ειδικά για σγουρά μαλλιά, ώστε να δίνει λάμψη και κράτημα χωρίς να τα ‘κοκαλώνει’.

Andie MacDowell View this post on Instagram

A post shared by Andie MacDowell Fan Club (@andiemacdowellfanclub)

Ποιος είπε ότι τα σγουρά μαλλιά δεν είναι ωραία όταν γκριζάρουν; Η Andie MacDowell μας το αποδεικνύει στην πράξη.

Celeste Evans View this post on Instagram

A post shared by Celeste Evans (@celmatique)

Αν έχετε παρόμοιο σγουρό, διατηρείτε τα μαλλιά σας υγιή και ανθεκτικά χρησιμοποιώντας ενυδατικό σαμπουάν, conditioner και μάσκα θρέψης σε κάθε λούσιμο.

Kerry Washington View this post on Instagram

A post shared by Kerry Washington (@kerrywashington)

Εξίσου σημαντικό είναι να βάζετε ένα leave in conditioner μετά το λούσιμο, που χαρίζει λείανση, θρέψη και ταυτόχρονα μειώνει το φριζάρισμα.

Tracee Ellis Ross View this post on Instagram

A post shared by Tracee Ellis Ross (@traceeellisross)

Η γνωστή ηθοποιός (και κόρη της Diana Ross) λατρεύει τα σγουρά μαλλιά της και το δείχνει σε κάθε της εμφάνιση. Μάλιστα το 2019 ίδρυσε και το δικό της brand για μπούκλες, Pattern Beauty.

Beyonce View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Αν και αλλάζει συνέχεια το look της, συχνά αφήνει τα μαλλιά της κυματιστά. Kαι με αφορμή το λανσάρισμα της δικής της σειράς μαλλιών Cécred, κάτι μας λέει ότι θα τη βλέπουμε όλο και πιο συχνά με τα φυσικά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα