Είναι γεγονός: τα clogs επέστρεψαν!

11:34 16/4/2021 - Πηγή: InStyle

Όλα τα stylish κορίτσια σίγουρα έχουμε κρατήσει στη γκαρνταρόμπα μας κάποια κλασικά κομμάτια από το παρελθόν για να τα αξιοποιήσουμε όταν έρθει ξανά η κατάλληλη στιγμή: εντυπωσιακά cardigans με κεντήματα, περίεργα καλσόν και φορέματα με puffy sleeves. Ειδικά αυτή την περίοδο, βλέπουμε να αναβιώνουν πολλά 90s trends.

Ένα, ωστόσο, ήταν το item που σίγουρα δεν περιμέναμε να ξαναδούμε σύντομα: τα clogs, aka τα – love to hate – τσόκαρα. Πρόκειται για ένα παπούτσι με νοσταλγικό στυλ,

αγαπημένο των μαμάδων μας στα 70s και τα 80s. Και βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς, αρκετές από εμάς τα φορούσαμε ως παιδιά στα 90s, περνώντας τα καλοκαίρια μας πάνω στις ξύλινες πλατφόρμες τους, με τον τόσο χαρακτηριστικό ήχο.

thezoereport.comamazon.com

Η τάση αυτή λοιπόν έχει επανέλθει δυναμικά ήδη από την προηγούμενη σεζόν, με τους Celine και Hermès να δημιουργούν κλασικά τσόκαρα για το φθινόπωρο του 2020, αλλά και την άνοιξη του 2021.

Σε δέρμα ή suede, σε basic μαύρο, καφέ και γκρι χρώμα, ή σε μία πιο extravagant εκδοχή του κόκκινου ή έντονου κίτρινου, πολλά δημοφιλή brands έχουν κυκλοφορήσει τη δική τους συλλογή σε clogs. Επιλέξτε τα αγαπημένα σας και συνδυάστε τα με flared denims και mini φούστες, ανεβάζοντας το outfit με statement κάλτσες, τις μέρες που η θερμοκρασία ακόμη απαιτεί κάτι ζεστό.

Ancient Greek Sandals

Ancient Greek SandalsFabrizio VitiJimmy ChooRoger VivierAncient Greek SandalsAncient Greek Sandals

Keywords
Τυχαία Θέματα