Εκατομμυριούχος τραπεζίτης αποκάλυψε την απιστία της μνηστής του στο πάρτι των αρραβώνων τους – Viral το βίντεο

12:51 22/8/2023 - Πηγή: InStyle

Άναυδη έμεινε η υψηλή κοινωνία της Ιταλίας, όταν το πάρτι αρραβώνων ενός εκατομμυριούχου τραπεζίτη στο Τορίνο πήρε περίεργη τροπή καθώς ο μέλλων γαμπρός κατηγόρησε τη μνηστή του για απιστία στην ομιλία του, προκαλώντας δημόσια διαμάχη μεταξύ του ζευγαριού.

Ο Massimo Segre, 64 ετών, συγκέντρωσε καλεσμένους στην έπαυλή του στο Τορίνο, για να γιορτάσει τον επικείμενο γάμο του με την Cristina Seymandi, 47 ετών.

Αλλά αντί για τον συνηθισμένο τρυφερό λόγο που θα περίμενε κάποιος να ακούσει για μια μέλλουσα νύφη, ο Massimo κατηγόρησε τη μέλλουσα σύζυγό του για απιστία, προκαλώντας σοκ

στην υψηλή κοινωνία του Τορίνο.

Στη διάρκεια του λαμπερού πάρτι ο εκατομμυριούχος πήρε το μικρόφωνο και εκφώνησε την ομιλία του στην οποία είπε μεταξύ άλλων: “Θέλω να δώσω στην Cristina την ελευθερία να αγαπήσει. Συγκεκριμένα, να αγαπήσει ένα άλλο πρόσωπο, έναν αξιόλογο δικηγόρο, για τον οποίο νοιάζεται σαφώς περισσότερο από εμένα.”

“Αγαπητή Cristina, ξέρω πόσο πολύ είσαι ερωτευμένη μαζί του ψυχικά και σεξουαλικά. Και ξέρω ότι πριν από αυτόν είχες σχέση με έναν γνωστό σου βιομήχανο” συνέχισε ο Massimo με την Cristina να κοιτάζει έκπληκτη ολόγυρα στην αίθουσα των περίπου 150 καλεσμένων αναζητώντας υποστήριξη. Ο τραπεζίτης στη συνέχεια μοιράστηκε με τους καλεσμένους του φωτογραφίες της συντρόφου του με άλλον άνδρα.

“Μη νομίζετε ότι με ευχαριστεί να φαίνομαι σαν κερατάς μπροστά σε όλους σας” είπε μετά, φανερά συντετριμμένος από την υποτιθέμενη προδοσία της συντρόφου του, καθώς οι φίλοι του σιωπούν. “Η Cristina είναι τόσο καλή στο να λέει τις αλήθειες της, που δεν μπορούσα να την αφήσω μόνη της να αφηγηθεί τον λόγο για τον οποίο βάζω τέλος στην κοινή ζωή [μας] απόψε. Είναι μια κοινότοπη ιστορία απιστίας, ακόμη και προγαμιαίας. Είμαι τόσο απογοητευμένος. Είμαι συντετριμμένος.”

Στη συνέχεια της ευχήθηκε τα καλύτερα, πριν την προτρέψει να πάει στη Μύκονο με τον εραστή της, καθώς είναι ήδη πληρωμένο το ταξίδι. Μόλις τελείωσε η ομιλία, τα φώτα έσβησαν και ο Massimo έφυγε από τη σκηνή. Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι οι καλεσμένοι ενοχλήθηκαν επειδή “χρησιμοποιήθηκαν” ως μέρος του σόου.

Οι έκπληκτοι καλεσμένοι κοιτούσαν σιωπηλοί και δεν ήξεραν τι να σκεφτούν. Μετά το πάρτι αρραβώνων, ένα βίντεο που τράβηξε ένας από τους καλεσμένους έγινε viral, με αποτέλεσμα η Cristina να γίνει αντικείμενο απειλών θανάτου.

Καλοκαιρινός γάμος: Αυτό το hack της τελευταίας στιγμής σάς ενδιαφέρει!

Σε επιστολή της προς τον διευθυντή του τηλεοπτικού ειδησεογραφικού προγράμματος Zona Bianca, η Cristina δήλωσε ότι ο Massimo είχε διαπράξει μια πράξη “ψυχολογικής βίας” και είχε “σχεδιάσει σχολαστικά την εκδίκησή του.”

Πρόσθεσε ότι είχε ένα πολύτιμο δαχτυλίδι από ζαφείρι που της είχε δώσει η μητέρα του Massimo για τον αρραβώνα τους, το οποίο είχε “εξαφανιστεί μυστηριωδώς” 15 ημέρες πριν από το πάρτι. Μιλώντας στους Times, ο σύμβουλος της Cristina δήλωσε ότι θα κινηθεί νομικά για “βλάβη της φήμης” εναντίον του πρώην αρραβωνιαστικού της.

‘Έχει υποστεί πολύ σοβαρές επιθέσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απειλές από Ιταλούς πολίτες. Ήταν τραυματικό“, είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα