Έλενα Τσαβαλιά: Οι τρυφερές ευχές στον γιο της Χάρη – “Καμία λέξη δεν μπορεί να περιγράψει αυτό που νιώθω για σένα”

19:01 10/2/2024 - Πηγή: InStyle

Με λόγια γεμάτα συναισθήματα αγάπης, θέλησε να πει χρόνια πολλά στον γιο της Χάρη, η Έλενα Τσαβαλιά, καθώς σήμερα 10 Φεβρουαρίου, είναι η γιορτή του Αγίου Χαραλάμπους. Η αγαπημένη ηθοποιός, με τον σύζυγό της Μάρκο Σεφερλή έχουν αποκτήσει τον μονάκριβο γιο τους, ο οποίος ολοκλήρωσε την οικογενειακή ευτυχία τους. Ο Χάρης πλησιάζει τα 20 και είναι ένα πολύ αγαπητό παιδί, χαμηλών τόνων, που είναι το καμάρι των γονιών του.

Στην ανάρτηση η Έλενα Τσαβαλιά, πρόσθεσε δύο φωτογραφίες με

τον Χάρη. Συγκεκριμένα, η πρώτη είναι σε κάποιες διακοπές τους, σε πιο μικρή ηλικία και η δεύτερη είναι πρόσφατη, στην οποία μητέρα και γιος, γυρισμένοι πλάτη στον φακό απολαμβάνουν την εικόνα της θάλασσας.

“Ό,τι κι αν γράψω για ‘σένα θα είναι λίγο, γιατί καμία λέξη δεν μπορεί να περιγράψει αυτό που νιώθω για ‘σένα!!!!!!Χρόνια υπέροχα, γιε μου!!!!! Σε λατρεύωωωωωωωωω!!! @harrysef ”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Tsavalia (@elenatsavalia)

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και έιναι παντρεμένοι περίπου 15 χρόνια. Οι δυο τους είναι αχώριστοι καθώς εκτός από την οικογενειακή τους ευτυχία απολαμβάνουν την κοινή τους επαγγελματική πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση.

Keywords
Τυχαία Θέματα