Ελένη Φιλίππα: Η αποκάλυψη για το «Κωνσταντίνου και Ελένης» – «Φοβήθηκε η Ελένη Ράντου…»

19:02 18/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Ελένη Φιλίππα παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη!”. Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη συμμετοχή της στη σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης”, στην οποία υποδύθηκε την “Ελένη Ρούσσου”.

“Τα λεφτά στο Κωνσταντίνου & Ελένης ήταν πολύ καλύτερα από σήμερα σε όλα τα επίπεδο. Αν συνεχιζόταν η σειρά μπορεί να έπαιρνα και σπίτι με δάνειο. Αισθανόσουν ότι πραγματικά, πέρα από το ότι μπορείς να ζεις πάρα πολύ καλά, ότι είχες τη δυνατότητα να κάνεις και

μια αγορά μεγαλύτερη. Δεν ξέρω αν θα ήθελα να γίνει remake στο Κωνσταντίνου & Ελένης, ήθελα να συνεχιστεί τότε που έλεγαν για τρίτη σεζόν. Νομίζω το φοβήθηκε περισσότερο η Ελένη Ράντου, ότι θα ταυτιστούν με τους ρόλους”, τόνισε η Ελένη Φιλίππα και πρόσθεσε:

Δεν φανταζόταν κανένας ότι θα παίζεται μετά από 23 χρόνια σαν να είναι λούπα. Από τη δεύτερη χρονιά άρχισε να ανεβαίνει. Όταν ξεκίνησαν οι επαναλήψεις έκανε νούμερα που δεν έκανε ούτε στις κανονικές προβολές”.

Σε ερώτηση για το αν έχει αντιμετωπίσει περίεργες συμπεριφορές στην καριέρα της, η ηθοποιός απάντησε: “Μια φορά που έγινε κάτι μπροστά μου, σηκώθηκα και είπα σε μια πρωταγωνίστρια “τι νομίζεις ότι είσαι και μιλάς έτσι;”.

Keywords
Τυχαία Θέματα