Εμφάνιση – έκπληξη της Celine Dion στα Grammy – Συγκινητικές στιγμές και αποθέωση

09:02 5/2/2024 - Πηγή: InStyle

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στα φετινά βραβεία Grammy με την Celine Dion να πραγματοποιεί εμφάνιση – έκπληξη, την ώρα που δίνει τον δικό της αγώνα με το Σύνδρομο Δυσκίνητου Ανθρώπου (Stiff Person).

Επρόκειτο για την πρώτη εμφάνιση της τραγουδίστριας σε τελετή μετά τη διάγνωσή της ασθένειάς της.

Ενώ έπαιζε το τραγούδι της «The Power

of Love», η Celine Dion ανέβηκε στη σκηνή των Grammys προκειμένου να απονείμει το βραβείο για το άλμπουμ της χρονιάς, στην Taylor Swift. Αμέσως όλοι οι παριστάμενοι σηκώθηκαν όρθιοι και ξέσπασαν σε χειροκροτήματα για τη διάσημη τραγουδίστρια, η οποία ήταν εμφανώς συγκινημένη.

«Σας ευχαριστώ όλους. Σας αγαπώ. Είστε πανέμορφοι. Όταν σας λέω ότι είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ, το εννοώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Όσοι είναι ευλογημένοι να βρίσκονται στην τελετή των Grammy, δεν θα πρέπει ποτέ να θεωρούν δεδομένη την αγάπη και τη χαρά που φέρνει η μουσική στις ζωές μας και σε όλο τον κόσμο. Και τώρα με μεγάλη χαρά θα παρουσιάσω το Grammy που πριν από 27 χρόνια μου έδωσαν η Νταιάνα Ρος και ο Στινγκ, αυτό για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς» δήλωσε η Celine Dion.

BREAKING: Surprise appearance by Celine Dion (!!!!!) presents TAYLOR SWIFT with the #GRAMMY for Album of the Year. #GRAMMYs #CelineDion #TaylorSwift #TaylorSwiftgrammys #GRAMMYAWARDS #Grammy pic.twitter.com/lsWVJ61C63

— South One (@SouthOneNews) February 5, 2024 Grammy 2024: Το μεγάλο μυστικό και το βίντεο που προκάλεσε φρενίτιδα

Η εμφάνιση της Celine Dion στην σκηνή των Grammys ήταν το μεγάλο μυστικό της διοργάνωσης. Mόλις ξεκίνησε η «μεγαλύτερη βραδιά της μουσικής» ένα βίντεο που την έδειχνε να φτάνει στον χώρο άρχισε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας φρενίτιδα τόσο στους θαυμαστές της όσο και σε όσους αγαπούν τα Grammys.

Celine Dion is in the building for the #Grammys with stylist Law Roach pic.twitter.com/uKl7fL9Fbm

— The Hollywood Reporter (@THR) February 5, 2024

Η Celine Dion τα τελευταία χρόνια έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας εξαιτίας της μάχης που δίνει με αυτήν τη σπάνια νευρολογική διαταραχή.

Το Σύνδρομο Δυσκίνητου Ανθρώπου από το οποίο πάσχει η τραγουδίστρια είναι μία σπάνια νευρολογική διαταραχή με χαρακτηριστικά αυτοάνοσου νοσήματος.

Το SPS χαρακτηρίζεται από κυμαινόμενη μυϊκή ακαμψία στον κορμό και τα άκρα και αυξημένη ευαισθησία σε ερεθίσματα όπως ο θόρυβος, το άγγιγμα και η συναισθηματική δυσφορία, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν μυϊκούς σπασμούς. Οι καμπουριασμένες και δύσκαμπτες στάσεις είναι χαρακτηριστικές της διαταραχής.

Τα άτομα με SPS μπορεί να μην είναι σε θέση να περπατήσουν ή να μετακινηθούν ή ακόμα και φοβούνται να βγουν από το σπίτι επειδή οι θόρυβοι του δρόμου, όπως ο ήχος μιας κόρνας, μπορεί να προκαλέσουν σπασμούς και πτώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα