Ένοχος ο ηθοποιός Jonathan Majors για την επίθεση στην πρώην σύντροφό του

Ο ηθοποιός Jonathan Majors, γνωστός από τη συμμετοχή του σε ταινίες με ήρωες της Marvel, κρίθηκε ένοχος για την επίθεση στην τότε σύντροφό του.

Οι ένορκοι δικαστηρίου στη Νέα Υόρκη έκριναν έπειτα από ημέρες διαβουλεύσεων ότι επιτέθηκε στη Βρετανίδα χορογράφο Grace Jabbari κατά τη διάρκεια καβγά τον Μάρτιο.

Ο 34χρονος ηθοποιός αντιμετωπίζει

τώρα ποινή φυλάκισης έως και ενός έτους, αναφέρει το BBC.

CCTV footage shows Majors and his former girlfriend Grace Jabbari fighting in the street. Jabbari is then seen chasing Majors through the streets of lower Manhattan

Full story https://t.co/ecIcf4EP8U pic.twitter.com/vLAv152l0Q

Sky News (@SkyNews) December 18, 2023

Η υπόθεση αποτέλεσε τροχοπέδη στην καριέρα του, αφού μέχρι πρότινος ο Jonathan Majors θεωρούνταν ένας από τους ανερχόμενους αστέρες των ταινιών με υπερήρωες της Marvel.

Οι εισαγγελείς είπαν ότι ο Jonathan Majors επιτέθηκε μέσα σε αυτοκίνητο στην τότε σύντροφό του Grace Jabbari αφήνοντάς την με ένα σπασμένο δάκτυλο, πρησμένο χέρι και ακουστικό τραύμα.

Η Grace Jabbari κατέθεσε ότι δέχθηκε βίαιη επίθεση όταν άρπαξε το τηλέφωνο του Majors επειδή είδε μήνυμα από άλλη γυναίκα. Περιέγραψε επίσης τη «βίαιη συμπεριφορά» του και άλλα περιστατικά «έκρηξης θυμού».

Η συνήγορος υπεράσπισης του 34χρονου ηθοποιού αντέκρουσε τους ισχυρισμούς της Grace Jabbari υποστηρίζοντας ότι εκείνη επιτέθηκε στον Jonathan Majors μέσα στο αυτοκίνητο και τον κατηγόρησε ψευδώς για βιαιοπραγία αφότου χώρισαν. «Είστε εδώ για να τερματίσετε αυτόν τον εφιάλτη για τον Jonathan Majors», είπε η δικηγόρος χωρίς όμως να πείσει τους ενόρκους.

Keywords
Τυχαία Θέματα