Εβελίνα Παπούλια: “Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να κάνω παιδί”

12:09 1/10/2023 - Πηγή: InStyle

Η Εβελίνα Παπούλια εκμυστηρεύτηκε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να αποκτήσει την κόρη της.

Η ηθοποιός, καλεσμένη στην εκπομπή Μπαμπά-δες, αναφέρθηκε αρχικά στην κατάθλιψη που πέρασε όταν ξαφνικά έγινε διάσημη.

“Ήταν φρίκη για μένα η αναγνωρισιμότητα με τους Δύο Ξένους. Δεν είναι όπως είμαστε τώρα με τα social media. Ήμασταν όλοι πολύ αγνοί τότε σε όλο αυτό και ήταν φρίκη. Δεν μπορούσα

να το διαχειριστώ. Νομίζω ότι πέρασα σοβαρή κατάθλιψη από αυτό, γυρνούσα σπίτι κι έβγαζα ήχους κλάματος, που δεν τους είχα ξανακούσει. Δεν το άντεχα αυτό, ήταν πολύ δύσκολο” είπε αρχικά η Εβελίνα Παπούλια.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της, στην κόρη της Αφροδίτη Λιάντου: “Η κόρη μου ήρθε τελείως τυχαία. Ήταν πολύ δύσκολο να κάνω παιδί. Είχα κάνει και μια εγχείριση και μου είχε πει ο γιατρός ότι όσο νεότερη κάνεις παιδί τόσο καλύτερα, αν θέλεις να κάνεις παιδί. Εγώ από πιτσιρίκι είχα δρομολογήσει τη ζωή μου. Είχα πει είμαι σίγουρη ότι 27 χρόνων θα κάνω παιδί.

Ήθελα οπωσδήποτε παιδί. Και κάτι έτυχε κι έμεινα έγκυος 27 ετών. Υπήρχε ένα δίλημμα, λίγο τα έπαιξα να πω τη μαύρη μου αλήθεια γιατί με τον Γιώργο δεν ήμασταν μαζί καιρό. Το είπα πρώτα στον πατέρα. Του είπα ότι θέλω να το κρατήσω το παιδί. Μετά το είπα στους άλλους, ο Γιώργος το έμαθε κατόπιν εορτής… Δεν ήταν μέσα στα προγράμματά μας ο γάμος. Αλλά έγινε γιατί έπρεπε να γίνει η αναγνώριση. Όλο το υπόλοιπο παλιά ήταν δύσκολο κομμάτι” είπε η ηθοποιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα