Φαίη Σκορδά: Το ιδανικό είναι να κοιμάσαι αγκαλιά με τον άλλον

23:26 5/5/2023 - Πηγή: InStyle

Για τις σχέσεις των ζευγαριών μίλησε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της, με αφορμή την αποκάλυψη του εκτιμητή της εκπομπής «Cash or Trash» ότι εκείνος και η γυναίκα του έχουν αποφασίσει να κοιμούνται σε χωριστά κρεβάτια.

Ο Γιώργος Καράμπελας στην εκπομπή που παρουσιάζει η Δέσποινα Μοιραράκη παραχώρησε συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και μεταξύ άλλων ανέφερε πράγματα από την προσωπική του ζωή.

Η Φαίη Σκορδά

αφού άκουσαν με την υπόλοιπη παρέα που απαρτίζουν το πάνελ της εκπομπής το απόσπασμα με τη δήλωσή του Γιώργου Καράμπελα, σχολίασε τόνισε ότι το ιδανικό για εκείνη, είναι το ζευγάρι να κοιμάται μαζί.

«Για εμένα, το ιδανικό είναι να κοιμάσαι αγκαλιά με τον άλλο. Και μια επιτυχημένη σχέση θεωρώ ότι εκφράζεται και εξωτερικεύεται κι έτσι και στον ύπνο δηλαδή. Λέω το ιδανικό, δεν λέω ότι το έχω ζήσει. Το ιδανικό είναι να μένει ένα ζευγάρι ερωτευμένο με όποια συνθήκη, αλλά να έχει και την ανάγκη να είναι αγκαλιά. Να βρεις κάποιον να μην αισθάνεσαι βαρύ το χέρι του, να μη σε νοιάζει τίποτα», είπε χαρακτηριστικά η γλυκιά παρουσιάστρια.

Πάνος Μουζουράκης: Αποκάλυψε τι συνέβη και αγάπησε τη Φαίη Σκορδά

Keywords
Τυχαία Θέματα