Φλις Τζάκετ: Πώς θα φορέσουμε το αγαπημένο πανωφόρι των celebrities και των fashion influencers

22:14 28/9/2023 - Πηγή: InStyle

Τις τελευταίες ψυχρές μέρες, ένα κομμάτι ρούχου έχει κερδίσει τις καρδιές μας με την cozy αισθητική του: το φλις τζάκετ. Αγαπημένο από διασημότητες και fashionistas παγκοσμίως, έχει μετατραπεί σε must-have πανωφόρι για όλες τις εποχές και τις περιστάσεις. Από πού όμως ξεφύτρωσε αυτό το cool ρούχο;

Η γέννηση του φλις

Το φλις τζάκετ, προερχόμενο από τη λέξη “fleece” που σημαίνει μαλακό και προστατευτικό, είναι ένα ύφασμα που σήμερα μπορεί να φτιαχτεί μέχρι και από ανακυκλωμένα

πλαστικά μπουκάλια. Ανακαλύφθηκε κατά τη δεκαετία του ’70 και από τότε, δεν έχει σταματήσει να εξελίσσεται. Το μαλακό ύφασμα και η ζεστασιά του έχουν κερδίσει τις καρδιές μας και όταν λέμε “μας,” εννοούμε και τις διάσημες μαζί. Πραγματικά, είναι δύσκολο να μην το παρατηρήσετε όταν οι celebrities το φορούν σε κάθε ευκαιρία και ειδικά με τα αθλητικά τους σύνολα ύστερα από μία απαιτητική συνεδρία pilates.

Emily Ratajkowski: Ντύνεται σαν τον μπαμπά της κι εμείς θέλουμε να την αντιγράψουμεΜε μαύρο κολάν και αθλητικό look

Αν θέλετε να δώσετε έμφαση στην αθλητική πλευρά του φλις τζάκετ, τότε το μαύρο κολάν είναι η ιδανική επιλογή. Συνδυάστε το με ένα cropped τοπ και sneakers για ένα φρέσκο σύνολο και κυκλοφορείστε κυριολεκτικά παντού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia Gerber Fashion (@kaiagerber.style)

Με τζιν παντελόνι και layering

Για τις πιο δροσερές ή και τσουχτερές μέρες, φορέστε το αγαπημένο σας φλις με ένα τζιν παντελόνι και προσθέστε από μέσα έξτρα στρώσεις για έξτρα ζεστασιά. Ένα πουλόβερ ή ένα πουκάμισο κάτω από το τζάκετ θα δημιουργήσει το πιο ενδιαφέρον outfit που θα σας κρατήσει ζεστές και κομψές όλη μέρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paisie (@paisielondon)

Με ποδηλατικό κολάν και Uggs

Από την άλλη, αν επιμένετε στο cozy athleisure μπορείτε να δοκιμάσετε να το συνδυάστε και με ποδηλατικό κολάν. Ένα ζευγάρι Uggs από κάτω θεωρείται απαραίτητο, ακόμα κι αν φαντάζουν αταίριαστες με το σύνολο. Εξάλλου με τη “wrong shoe theory” όλα επιτρέπονται.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia Gerber Fashion (@kaiagerber.style)

Με sweatpants και ζεστασιά

Τέλος, αν ο χειμώνας πλησιάζει στην πόλη σας ή αν γενικά λατρεύετε τις πιο χαλαρές εικόνες, τότε τα φούτερ και τα sweatpants θα σας σώσουν. Είναι σαν να ανακαλύψατε την πιο cool στολή εργασίας για να φεύγετε από το σπίτι σας προστατευμένες και στιλάτες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Audrey Afonso (@audreyafs)

To cropped cardigan είναι το τέλειο μεταβατικό κομμάτι – Βρήκαμε τα ωραιότερα της αγοράς

Keywords
Τυχαία Θέματα