Φθινοπωρινό Color blocking: Όλα τα μυστικά για να πετύχετε ένα αψεγάδιαστο look

15:35 3/10/2023 - Πηγή: InStyle

Το color blocking αποτελεί μία από τις πιο hot τάσεις των τελευταίων ετών και όπως μαρτυρά και το όνομά του, βασίζεται στα χρώματα.

Ωστόσο, τα χρώματα για να κάνει κανείς color blocking δεν είναι απαραίτητα να είναι έντονα. Ειδικά αυτό το φθινόπωρο, έχουμε μια πληθώρα επιλογών που μας επιτρέπουν να πειραματιστούμε με το trend και να δημιουργήσουμε αψεγάδιαστα outfits που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα.

Παίξτε με το πορτοκαλί και τους ασπρόμαυρους τόνους

Το πορτοκαλί είναι ένα

χρώμα που βρίσκεται στον πυρήνα της φθινοπωρινής παλέτας. Συνδυάστε το με ασπρόμαυρες αποχρώσεις για ένα δυναμικό και σύγχρονο look και δοκιμάστε να προσθέσετε έξτρα layering. Δείχνει απλό, αλλά το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Viktoriia Bogodist (@vi_bogodist)

Red Alert: Oι πασαρέλες της σεζόν επιβεβαιώνουν ότι το κόκκινο είναι το νέο ροζΠεριοριστείτε σε μία μόνο παλέτα και δοκιμάστε το tone on tone

Ένας απλός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό φθινοπωρινό color blocking look είναι να επιλέξετε ένα μόνο χρώμα και να χρησιμοποιήσετε τους διαφορετικούς του τόνους. Για παράδειγμα, επιλέξτε το κίτρινο και συνδυάστε το με κίτρινο παστέλ και πράσινα κάθε είδους, δημιουργώντας ένα εκλεπτυσμένο και πλούσιο αποτέλεσμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nina Sandbech (@ninasandbech)

Δημιουργήστε office εικόνες με τα βασικά χρώματα

Το φθινόπωρο είναι η εποχή της επιστροφής στη δουλειά και τίποτα δεν αντιπροσωπεύει την επαγγελματική σας προσέγγιση καλύτερα από τα βασικά χρώματα (κόκκινο, μπλε, κίτρινο). Το μαύρο και το λευκό εν προκειμένω, σετάρονται ιδανικά με το κόκκινο και το μπλε και εντυπωσιάζουν δίχως καθόλου προσπάθεια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CAMILA COELHO (@camilacoelho)

Ποντάρετε στα γήινα

Τα χρώματα της φύσης είναι πάντα μια εξαιρετική επιλογή για το φθινόπωρο. Συνδυάστε τις ζεστές αποχρώσεις του καφέ, του πράσινου και του μπεζ για ένα φυσικό και εκλεπτυσμένο look που αντικατοπτρίζει την cozy αισθητική της εποχής και ολοκληρώστε με χρυσά κοσμήματα. Τελειότητα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Street Style SPY – Raimonda K. (@streetstylespy.dk)

Μόκα ή Σοκολάτα: Το street style «βάφεται» σε αποχρώσεις του καφέ

Keywords
Τυχαία Θέματα