Γάμος: Κάνετε πρόβα νυφικού; 10+1 ασκήσεις για εντυπωσιακό κορμί μέχρι τη “μεγάλη” μέρα

21:16 20/3/2024 - Πηγή: InStyle

Το καλοκαίρι πλησιάζει και αυτό σημαίνει πως ξεκινά η περίοδος που γίνεται η πλειοψηφία των γάμων στην χώρα μας. Εάν αυτό το διάστημα σας βρίσκει να κάνετε πρόβα νυφικού και ετοιμάζεστε για την “μεγάλη” μέρα, τότε αυτό το άρθρο σας ενδιαφέρει.

Γνωρίζετε καλά πως εκείνη την μέρα όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω σας και γι’ αυτό θέλετε να εντυπωσιάσετε. Θέλετε να είστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Εκτός όμως από το όμορφο δέρμα και τα μαλλιά, σας ενδιαφέρει σίγουρα και το σώμα σας.

Τι μπορείτε να κάνετε τώρα που ο χρόνος κυλά αντίστροφα; Εάν δεν έχετε χρόνο για να “λιώσετε” στο γυμναστήριο, τότε μην ανησυχείτε. Υπάρχει πάντα η εναλλακτική της γυμναστικής από το σπίτι, την ώρα που θα βρείτε εσείς διαθέσιμη.

Επίσης, καλό θα είναι να επικεντρωθείτε στις περιοχές που θα φαίνονται από το νυφικό σας και οι οποίες συνήθως είναι χέρια και πλάτη.

H fitness instructor Brianna Joye ετοίμασε ένα πρόγραμμα “ειδικό” για νύφες. Περιλαμβάνει μία σειρά ασκήσεων που θα μεταμορφώσουν τα σημεία του σώματος που συνήθως εκτίθενται με το νυφικό ώστε την ημέρα του γάμου σας να νιώθετε άνετα, εντυπωσιακή και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Δείτε προσεκτικά τα παρακάτω βίντεο και ακολουθήστε τις οδηγίες της Brianna Joye σχετικά με τις επαναλήψεις που χρειάζεται κάθε άσκηση. Δείξτε απλά πειθαρχία και… η ώρα η καλή!

10+1 ασκήσεις για εντυπωσιακά χέρια και πλάτη την ημέρα του γάμου σας Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BRIANNA JOYE (@briannajoye_fitness)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BRIANNA JOYE (@briannajoye_fitness)

Keywords
Τυχαία Θέματα