Γιάννα Τερζή: «Επιτέλους βγήκαν οι λέξεις που με βάρυναν 6 χρόνια» – Η ανάρτηση για την κακοποίησή της

17:13 3/5/2024 - Πηγή: InStyle

Η Γιάννα Τερζή έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη τη Μεγάλη Τρίτη στην εκπομπή “Στούντιο 4”. Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια μίλησε πρώτη φορά για την ψυχολογική κακοποίηση που υπέστη το 2018 στη Eurovision από άτομο της ελληνικής αποστολής.

«Όλα έγιναν από άτομο μέσα στην ομάδα μου, που για δικούς του προσωπικούς λόγους και προσωπικές βεντέτες έβαλε λυτούς και δεμένους για να κακοποιηθεί και να μην πάει καλά η Ελλάδα, η αποστολή και

εγώ. Όταν ξεκίνησε να έχει επιτυχία το κομμάτι, το συγκεκριμένο άτομο ξεκίνησε εκφοβιστικά τηλέφωνα. Μετάνιωσα που δεν βγήκα να μιλήσω γιατί έφαγα τόσο μεγάλο ζόρι που κόστισε στη σωματική και ψυχική μου υγεία. Πρώτη φορά το λέω!», είπε μεταξύ άλλων η Γιάννα Τερζή.

Μετά την αποκάλυψή της η τραγουδίστρια δέχτηκε δεκάδες μηνύματα στα social για το θάρρος και τη δύναμη που βρήκε για να μιλήσει. Η Γιάννα Τερζή με ανάρτησή της στο Instagram εξέφρασε την ανακούφισή της που εξομολογήθηκε έπειτα από έξι χρόνια την κακοποίηση που υπέστη

«Η κακοποίηση έχει καλύτερους φίλους τον εκφοβισμό και τη χειραγώγηση. Και σε μένα έπιασε. Επιτέλους όμως, βγήκαν οι λέξεις που με βάρυναν 6 χρόνια απ’ το στόμα μου. Ναι.. τώρα. Τώρα μπόρεσα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yianna Terzi (@yiannaterzi)

Keywords
Τυχαία Θέματα