Γιάννα Τερζή: Σοκάρει η αποκάλυψη για την Eurovision – «Με κακοποίησε ψυχικά με τον πιο χυδαίο και αισχρό τρόπο»

21:04 30/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η Γιάννα Τερζή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι το 2018 που πήρε μέρος στη Eurovision, υπέστη ψυχολογική κακοποίηση από μέλος της ομάδας.

«Το τραγούδι της Eurovision πήγαινε σφαίρα, παιζόταν τρελά. Γκρίνια από μίντια και κόσμο δεν είχε καθόλου. Είχε κακοποίηση όμως από υπεύθυνο άτομο μέσα στην ομάδα μου που για δικούς του προσωπικούς λόγους και προσωπικές

βεντέτες έβαλε λυτούς και δεμένους για να κακοποιηθεί και να μην πάει καλά η Ελλάδα, η αποστολή και εγώ. Με κακοποίησε ψυχικά με τον πιο χυδαίο και αισχρό τρόπο», είπε αρχικά η Γιάννα Τερζή.

Και συνέχισε: «Όταν ξεκίνησε να έχει επιτυχία το κομμάτι, το συγκεκριμένο άτομο ξεκίνησε εκφοβιστικά τηλέφωνα. Τηλέφωνα που έσπαγαν το ηθικό μου με ψευδείς πληροφορίες και προσπαθούσαν να δημιουργήσουν το κλίμα αποτυχίας. Αυτό το είχα καθημερινά μέχρι που του είπα “πάρε τον δικηγόρο μου”. Εγώ προσπαθούσα να κρατήσω μια ισορροπία γιατί είχα να ρισκάρω πολλά να βγω να μιλήσω. Μετάνιωσα που δεν βγήκα να μιλήσω γιατί έφαγα τόσο μεγάλο ζόρι που κόστισε στη σωματική και ψυχική μου υγεία. Πρώτη φορά το λέω».

Keywords
Τυχαία Θέματα