Γιατί συγκινήθηκε ο Jake Gyllenhaal κατά τη διάρκεια συνέντευξής του;

10:51 11/4/2022 - Πηγή: InStyle

Ο Jake Gyllenhaal έδειξε την πιο ευαίσθητη πλευρά του.

Ο διάσημος ηθοποιός δεν συνηθίζει να εκφράζει τα συναισθήματά του δημοσίως. Ειδικά όσες είμαστε θαυμάστριες της Taylor Swift, έχουμε μάθει μέσα από τα τραγούδια της για την ψυχρή συμπεριφορά του. Η pop τραγουδίστρια είχε γράψει το κομμάτι ‘All Too Well’ για τον πρώην σύντροφό της. Είχε μοιραστεί έτσι τις εμπειρίες

της και είχε αποκαλύψει στιγμές από τη σχέση τους. Περιττό να πούμε ότι δεν είχαμε σχηματίσει την καλύτερη άποψη για τον 41χρονο. Ωστόσο, πρόσφατα έκανε κάτι απρόσμενο και μας ξάφνιασε θετικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jake Gyllenhaal (@jakegyllenhaal)

Πριν από λίγες ημέρες, ο Jake Gyllenhaal έδωσε μια συνέντευξη στο People και μίλησε για την αδερφή του, Maggie. Η 44χρονη σκηνοθέτιδα προτάθηκε φέτος για το καλύτερο διασκευασμένο σενάριο, στην 94η απονομή βραβείων Oscar. Μολονότι δεν κέρδισε, η ταινία τής ‘The Lost Daughter’ δέχτηκε πολύ καλές κριτικές. Να σημειώσουμε επίσης ότι το 2009 ήταν πάλι υποψήφια για το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο, χάρη στην ερμηνείας της στο δράμα ‘Crazy Heart’.

“Κάποιος με είχε ρωτήσει πριν από την υποψηφιότητα της αδερφής μου, εάν θα έκλαιγα σε περίπτωση που νικούσε. Και ενώ πήγα να απαντήσω ‘όχι’, βούρκωσα”, είπε χαρακτηριστικά ο Jake. “Εντυπωσιάστηκα πάρα πολύ από την ταινία που έφτιαξε και είμαι εξαιρετικά περήφανος για αυτήν. Οι αντιδράσεις του κοινού ήταν εξωπραγματικές. Η Maggie κατάφερε πραγματικά κάτι πολύ σημαντικό, το αποτέλεσμα ήταν αληθινό και ειλικρινές”, πρόσθεσε συγκινημένος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jake Gyllenhaal (@jakegyllenhaal)

Keywords
Τυχαία Θέματα