Γιώργος Καπουτζίδης: «Είμαι ανοιχτός στο να κάνω οικογένεια και γάμο – Με τσίγκλησε ο τότε σύντροφός μου για το coming out»

16:02 28/2/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Breakfast@star”. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα λόγια. Επίσης αναφέρθηκε στην απόφασή του να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του.

“Την ημέρα του νομοσχεδίου ήμουν πραγματικά πολύ κρατημένος και στη χαρά και στη συγκίνηση, Είχε πολλή πίεση, πολλή προσπάθεια, φοβερή αναστάτωση. Δεν είχα άγχος, απλώς είχα την κούραση όπως ένας άνθρωπος που τρέχει μαραθώνιο», είπε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Και συνέχισε: «Ένας

λόγος που δεν μιλούσα ανοιχτά για την σεξουαλικότητά μου ήταν οι γονείς μου. Δεν ήθελα να τους φέρνω σε δύσκολη θέση, δεν ήξερα πως θα αντιδράσουν. Με τσίγκλησε λίγο ο τότε σύντροφός μου, ο οποίος μου είχε πει ότι ο δημόσιος λόγος μου δεν συνάδει με τον ιδιωτικό. Ο ιδιωτικός είναι πολύ ξεκάθαρος και μαχητικός ενώ ο δημόσιος είναι πιο μαζεμένος. Είχε δίκιο».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε και για το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια: “Είμαι μόνος. Ξέρω εγώ; Και βέβαια είμαι ανοιχτός γιατί όχι; Δεν σκέφτομαι ότι τώρα γίνεται και θα το κάνω. Νομίζω ότι έχει να κάνει περισσότερο με το πως είσαι. Τώρα η αλήθεια είναι ότι έχω συνηθίσει σε μια πιο ήσυχη ζωή εδώ στην Αίγινα, οπότε ίσως είναι και λίγο πιο δύσκολο αν με βρει μία μεγάλη αλλαγή».

Keywords
Τυχαία Θέματα