Γρηγόρης Αρναούτογλου: Κόντεψα να βρεθώ στη φυλακή

Kαλεσμένος στην εκπομπή “Τhe Break” βρέθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και έκανε “μαθήματα παρουσίασης” στη Βάσω Λασκαράκη. Ο παρουσιαστής μίλησε για την εκπομπή του στον Αντέννα, την δύσκολη περίοδο που βίωσε όταν προσπαθούσε να χάσει κιλά αλλά και για το παιδί του.

Για την εκπομπή “Τhe 2night show” και την πορεία του στην τηλεόραση ο παρουσιαστής είπε:

“Υπάρχουν 10-15 άνθρωποι που δεν συμπαθιόμαστε, για αυτό και δεν τους κάλεσα ποτέ στην εκπομπή. Κάποιοι καλεσμένοι μπορεί να μου έχουν πει να μην ρωτήσω

κάτι ή να το κόψω στο μοντάζ. Εγώ το κάνω, γιατί θέλω να φεύγουν όλοι από εδώ, χαρούμενοι. Δεν καταλαβαίνω το σταριλίκι, να μη δίνεις κάπου συνέντευξη, όταν πληρώνεσαι από ένα κανάλι. Τι είναι αυτή η καινούργια μόδα του “Δεν δίνω συνεντεύξεις; Πολλές φορές νιώθω πώς περιμένουν έναν παρουσιαστή να “ξεφουσκώσει”. Είμαι ευτυχισμένος όταν κάνω τηλεόραση!“.

Για την περίοδο που είχε βασιστεί σε χάπια για την απώλεια κιλών αλλά και και την άσχημη ψυχολογική περίδο που βίωσε ανέφερε:

“Από την στιγμή που είσαι παρουσιαστής, πρέπει να τα μοιραστείς όλα. Ή θα σε ακολουθήσουν για την αλήθεια σου ή όχι. Μίλησα για τον ψυχίατρο που πήγα, για τα φάρμακα που πήρα, για το τι χρειάστηκε να αλλάξω στη ζωή μου όταν ζήτησα να φύγω και έμεινα εκτός τηλεόρασης. Η σύντροφός μου, η Νάνσυ μου είπε να σταματήσω να τα λέω αυτά.

“Κόντεψα, ας πούμε, να βρεθώ στη φυλακή γιατί κόντεψα να σκοτώσω τρεις ανθρώπους σε ένα βράδυ από τα φάρμακα που έπαιρνα”.

“Αυτό το πράγμα μπορείς να πεις να μην το πω αλλά πρέπει να μην το πω; Όχι, πρέπει να το πω για να βοηθήσω όσο κόσμο γίνεται να μην παίρνει χάπια γιατί ξέρω τον πόνο του να έχεις πολλά κιλά. Ξέρω πόσος κόσμος στεναχωριέται και πονάει για να χάσει τα κιλά του», πρόσθεσε ο παρουσιαστής του “Τhe 2night show”.

«Σου λέει ο άλλος “θα κάνεις αυτό για να χάσεις κιλά” και λες εσύ “ναι, κάνω ότι μου πείτε μόνο για να τα χάσω”. Αυτό όμως, όπως είπα και γω, θα με οδηγούσε σε ένα τέλος άσχημο τέλος της ζωής μου. Τo τέλος της ζωής μου. Δεν δίνω συχνά συνεντεύξεις, αλλά εκεί που πρέπει τα λέω.” ανέφερε μεταξύ άλλων.

Για τον γιο του

“Εχω ένα χρέος προς τον Αναστάση. Αν τον ρωτήσεις στο μέλλον τι άποψη έχει για μένα και πει τα καλύτερα για εμένα, τότε τα κατάφερα ως πατέρας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα