Γυναικεία… συμμαχία: Helen Mirren, Drew Barrymore, Mariah Carey και Sharon Stone μαζί στην επίδειξη των Dolce & Gabbana στη Σικελία

14:57 11/7/2022 - Πηγή: InStyle

Ένα λαμπερό σόου παρουσίασαν οι Dolce & Gabbana στη Σικελία, γιορτάζοντας τα δέκα χρόνια της σειράς υψηλής ραπτικής Alta Moda.

Πολλές διάσημες κυρίες έδωσαν το “παρών” και δεν αντιστάθηκαν να φωτογραφηθούν με φόντο τον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό των Συρακουσών.

Λαμπερή μέσα στα σύνολα D&G της έμοιαζε η θρυλική τετράδα Helen Mirren, Sharon Stone, Mariah Carrey και Drew Barrymore, οι οποίες πόζαραν για τον φωτογραφικό φακό, εντυπωσιάζοντας με τη λάμψη και την κομψότητά

τους. Τις εντυπωσιακές φωτογραφίες ανέβασαν οι τέσσερις κυρίες στον λογαριασμό τους στο instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariah Carey (@mariahcarey)

“Οι Συρακούσες είναι ένα ξεχωριστό μέρος για εμάς“, εξήγησε ο Gabbana πριν από το σόου, σύμφωνα με τα National News, προσθέτοντας: “Βρίσκονται στο νοτιότερο μέρος της Σικελίας, μπροστά από την Αφρική. Λατρεύω το συναίσθημα, λατρεύω τη διάθεση, αγαπώ τις πέτρες, τα χρώματα, τους ανθρώπους”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone)

Η νέα συλλογή έχει περιγραφεί ως μία εγκάρδια επιστολή αγάπης προς τη γυναίκα της Σικελίας, που αποτέλεσε μέρος της έμπνευσης του οίκου.

Keywords
Τυχαία Θέματα