Ashley Judd: Μίλησε για την αυτοκτονία της μητέρας της

12:44 13/5/2022 - Πηγή: InStyle

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με την Diane Sawyer στο Good Morning America, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι βρισκόταν στο σπίτι της μαμάς της Naomi και του θετού μπαμπά της Larry Strickland, στο Tennessee στις 30 Απριλίου όταν η Naomi αυτοκτόνησε. «Η μαμά μου είπε: Θα μείνεις μαζί μου; Και είπα: Φυσικά και θα το κάνω» ανέφερε η Judd.

Ενώ βρισκόταν στο σπίτι, η Ashley βγήκε έξω για να αφήσει έναν φίλο που ήρθε να την επισκεφθεί.

Αφού επέστρεψε μέσα, ανακάλυψε την μητέρα της νεκρή. Η ίδια αναφέρθηκε επίσης στην αιτία θανάτου της μητέρας της μοιράζοντας ότι αποφάσισε να μιλήσει γι’ αυτό πριν γίνουν «δημόσιες» οι πληροφορίες για τον θάνατο της Naomi, χωρίς τον έλεγχο της οικογένειας.

«Χρησιμοποίησε όπλο, η μητέρα μου χρησιμοποίησε πυροβόλο όπλο», είπε η Ashley. «Λοιπόν, αυτή είναι η πληροφορία που νιώθουμε πολύ άβολα να μοιραστούμε, αλλά καταλαβαίνετε ότι βρισκόμαστε σε μια θέση που, αν δεν το πούμε, κάποιος άλλος θα το κάνει». Η Ashley και η αδερφή της Wynonna Judd ανακοίνωσαν τον θάνατο της μητέρας τους στις 30 Απριλίου.

«Σήμερα εμείς οι αδερφές ζήσαμε μια τραγωδία. Χάσαμε την όμορφη μητέρα μας από την μάστιγα της ψυχικής ασθένειας», έγραφε το μήνυμα, που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό της Ashley στο Twitter. «Είμαστε συντετριμμένοι. Περνάμε βαθιά θλίψη και ξέρουμε ότι όπως την αγαπήσαμε, αγαπήθηκε από το κοινό της».

Η Naomi Judd ήταν τραγουδίστρια-τραγουδοποιός και ηθοποιός. Το 1983, αυτή και η κόρη της Wynonna σχημάτισαν το ντουέτο γνωστό ως The Judds, το οποίο έκανε πολλές επιτυχίες, κερδίζοντας πέντε βραβεία Grammy και εννέα βραβεία Country Music Association.

Keywords
Τυχαία Θέματα