Η Beyoncé γιόρτασε τα γενέθλια του Jay-Z με μία εμφάνιση 32 χιλιάδων

Από τι ήταν φτιαγμένη θα αναρωτηθείτε, από κρύσταλλα; Ναι! Ήταν όντως από κρύσταλλα γι’ αυτό και οι 32 χιλιάδες. Μια φορά (τον χρόνο) γιορτάζεις τον άντρα σου και μια φορά είσαι η Beyoncé. Το ζευγάρι βγήκε στο Los Angeles για τα 52α γενέθλια του ράπερ πιο αστραφτερό και ερωτευμένο από ποτέ.

@beyonce/instagram@beyonce/instagram

Το shiny look της τραγουδίστριας αποτελούνταν από δύο κομμάτια της συνεργασίας BalenciagaXGucci καλυμμένα από πάνω μέχρι κάτω με κρυστάλλους. Ένα μεσάτο σακάκι με logos

και το κολάν-μπότα υπογραφή του οίκου συμπληρώθηκε από αστραφτερά γάντια και μια τσάντα σε σχήμα καρδιάς, αληθινής βιολογικής καρδιάς! Θα μπορούσε να λάμπει περισσότερο; Όχι, αφού μέχρι και τα νύχια της ήταν στολισμένα με τον ίδιο τρόπο.

@beyonce/instagram

Ο Jay-Z από την άλλη επέλεξε να το κρατήσει simple με μια total black εμφάνιση, με σκουφάκι και γυαλιά. Φυσικά έβαλε κι αυτός τα στολίδια του, δύο δαχτυλίδια, που δεν θέλουμε να μάθουμε πόσο κόστιζαν, και βγήκαν για ποτό. Πιο εκθαμβωτικοί από ποτέ, οι δυο τους έμοιαζαν ακόμα ερωτευμένοι, ανταλλάσσοντας αγκαλιές και φιλιά.

Happy Birthday Jay-Z!

@beyonce/instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα