Η Camila Cabello και ο Shawn Mendes μόλις ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους

Την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του Hollywood ανακοίνωσε ότι θα ακολουθήσει χωριστές πορείες. Πρόκειται για την Camila Cabello και τον Shawn Mendes, οι οποίοι ήταν σε σχέση για παραπάνω από δύο χρόνια. Πριν ξεκινήσουν να είναι μαζί, ήταν πολύ καλοί φίλοι και συνεργάτες, διότι είχαν κυκλοφορήσει ακόμη και μερικά κοινά τραγούδια. Το πιο γνωστό από αυτά ήταν το Señorita, το οποίο σήμερα έχει συγκεντρώσει 1,3 δισεκατομμύρια views.

Zoë

Kravitz: Έρχεται πιο κοντά με την κόρη του Channing Tatum

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Crazy for couture (@crazyforcouture)

Οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες μοιράστηκαν τα δυσάρεστα νέα με τους θαυμαστές τους μέσω των προσωπικών λογαριασμών τους στο Instagram. Δημοσίευσαν στα stories τους το ίδιο σύντομο μήνυμα, με το οποίο ενημέρωσαν τους ακολούθους τους. “Γεια σας παιδιά, αποφασίσαμε να λήξουμε τον δεσμό μας αλλά η αγάπη που τρέφουμε ο ένας για τον άλλο ως άνθρωποι, είναι δυνατότερη από ποτέ. Ξεκινήσαμε την σχέση μας ως κολλητοί και θα συνεχίσουμε να είμαστε κολλητοί. Εκτιμούμε τόσο την υποστήριξή σας από την αρχή και προχωράμε. Camilla και Shawn” έγραψαν.

Η Paris Hilton παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Carter Reum με νυφικό Oscar de la Renta και τριήμερο πάρτι

Instagram @chusmeteando1

Η αλήθεια είναι ότι κανείς μας δεν περίμενε πως το συγκεκριμένο celeb couple θα χώριζε, καθώς ήταν πάντοτε πολύ αγαπημένοι και υποστηρικτικοί ο ένας με τον άλλον. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα υπήρχαν πολλές φήμες περί αρραβώνα ή γάμου, τις οποίες όμως είχαν διαψεύσει. “Ορκίζομαι ότι δεν γνωρίζω καν σε ποιο δάχτυλο πηγαίνει η βέρα… απλά φοράω τα δαχτυλίδια μου!” είχε πει η Camila στην εκπομπή του Jimmy Fallon τον Αύγουστο.

Megan Fox – MGK: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ στη Σαντορίνη

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FM96 FIJI (@fm96fiji)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Camila Cabello,Shawn Mendes