Η Dakota Johnson φόρεσε το κλασικό nude κοστούμι με το απόλυτο φλατ παπούτσι

Αν βαρεθήκατε να φοράτε το office look πάντα με ψηλοτάκουνες γόβες, η Dakota Johnson σας δείχνει τον τρόπο να κάνετε ένα κλασικό nude κοστούμι να φαίνεται chic ακόμα και με φλατ παπούτσια. Η ηθοποιός σε μια εμφάνιση back to work για το promo της νέας της ταινίας επέλεξε τα burgundy loafers που δεν φαίνεται να αποχωρίζεται κι εμείς ερωτευτήκαμε

τα flat. Από την κορυφή ως τα νύχια με Gucci, η Dakota επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά ότι είναι fashion icon όχι μόνο στο κόκκινο χαλί αλλά και στις πιο καθημερινές της εμφανίσεις.

@thelostdaughterfilm

Συγκεκριμένα ο οίκος Gucci στην τελευταία του επίδειξη Love Parade πρότεινε κοστούμι και loafers μόνο, αυτή τη φορά με φουντίτσες και κρόσια, snake print και τριχρωμίες. Το παλαιότερα κλασικό αντρικό παπούτσι έχει αντικαταστήσει πλέον τις γόβες κάνοντας της εμφανίσεις στο γραφείο, και όχι μόνο, πιο στιλάτες και άνετες.

@gucci/instagram@gucci/instagram

Ναι, οι εποχές που οι γυναίκες καταπονούσαν τα πόδια τους για να φαίνονται κομψές και «καθωσπρέπει» στη δουλειά τελείωσαν. Τα φλατ loafers κλέβουν την παράσταση, είναι άνετα και μας αρέσουν πολύ!

@gucci/instagram@gucci/instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα
Dakota Johnson,