Η Dua Lipa αποκάλυψε πως το νέο της άλμπουμ έχει σχεδόν ολοκληρωθεί

12:26 29/3/2022 - Πηγή: InStyle

Η τραγουδίστρια του “Levitating” έκανε ένα διάλειμμα από την ανάρτηση κλιπ συναυλιών και στιγμιότυπων από τα παρασκήνια της περιοδείας της Future Nostalgia για να μοιραστεί μια σειρά φωτογραφιών με τους 81,5 εκατομμύρια followers της για όσα έκανε “πρόσφατα”. H Dua ενθουσίασε τους fans της με ένα ελαστικό παστέλ πλεκτό φόρεμα με ασορτί μανίκια που αφήνουν τον ώμο ακάλυπτο – γιατί το κορίτσι είναι και μια από τις πιο hot fashionistas και γνωρίζει τα trends.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Οι υπόλοιπες φωτογραφίες στην ανάρτηση της Lipa έδωσαν στους ακολούθους μια γεύση από στέκια με φίλους και χαρούμενες μέρες στη φύση, ενώ η πρώτη φωτογραφία αποτύπωνε μια πιο… απλή στιλιστικά πλευρά της pop star με structured μαύρο σακάκι, διάφανο τοπ και σέξι σουτιέν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Αν και η ίδια βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη μέση της Future Nostalgia World Tour της, πρόσφατα μίλησε για το χρονοδιάγραμμα του επόμενου άλμπουμ της σε μια συζήτηση με τον Elton John σε ένα επεισόδιο του podcast της.

«Είναι στο 50% της διαδρομής», είπε η Lipa όταν ρωτήθηκε αν το νέο της άλμπουμ ήταν κοντά στο να ολοκληρωθεί. «Έχω ακόμα πολλά να κάνω, αλλά έχει αρχίσει να παίρνει μορφή. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με μερικά από τα νέα τραγούδια», είπε και εμείς ήδη γνωρίζουμε πως θα είναι τα επόμενα hits που θα παίζουν στο repeat.

Keywords
Τυχαία Θέματα