Η Emily Ratajkowski φόρεσε ένα χνουδωτό καπέλο και θα την αντιγράψουμε

11:24 18/1/2024 - Πηγή: InStyle

Το κρύο στη Νέα Υόρκη είναι πραγματικά δριμύ, και οι θερμοκρασίες πέφτουν σε επίπεδα που θέλουν υπερβολικά αξεσουάρ για προστασία, με υπερβολικό στιλ φυσικά. Και ποια άλλη προσωπικότητα θα μπορούσε να φορέσει το XL στιλ, αν όχι η αγαπημένη μας EmRata; Η Emily Ratajkowski γνωρίζει πώς να αντιμετωπίσει το κρύο με άποψη και με τα πιο εκκεντρικά κομμάτια της χειμερινής γκαρνταρόμπας!

Ένα look τεραστίων διαστάσεων

Η Emily Ratajkowski εντυπωσίασε με την ενδυματολογική της επιλογή, καθώς φόρεσε ένα εξωφρενικά μεγάλο χνουδωτό

καπέλο, εμπνευσμένο από τη ρωσική παράδοση. Το καπέλο, σε απόχρωση του κάστανου, ήταν το κεντρικό στοιχείο του στιλ της, προσθέτοντας πολυτέλεια και ζεστασιά. Το εξεζητημένο αξεσουάρ συνδύασε με ένα χαλαρό, υπερμεγέθες δερμάτινο τζάκετ στην απόχρωση του… κονιάκ. Ολοκλήρωσε το look με ένα απλό μαύρο φόρεμα και ένα ζευγάρι καφέ μπότες, με εντυπωσιακή πλατφόρμα. Με οβάλ γυαλιά ηλίου και τα μαλλιά της ίσια, δημιούργησε ένα σύνολο που ανέδειξε τον εκκεντρικό της χαρακτήρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emrata Daily Updates (@emratateam)

Αυτή ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Emily Ratajkowski να φορά αυτό το εντυπωσιακό χνουδωτό καπέλο, καθώς κάθε χειμώνα το επιλέγει ασταμάτητα για τις εξόδους της. Το χνουδωτό bucket hat, εμπνευσμένο εν μέρει από τη ρωσική κουλτούρα, αποτελεί σταθερό στοιχείο της χειμερινής της γκαρνταρόμπας. Στη Ρωσία, τα καπέλα ή “σάπκα,” όπως τα ονομάζουν, αποτελούν βασικό στοιχείο μιας ζεστής εμφάνισης. Είναι ευχάριστο λοιπόν, να βλέπουμε την EmRata να ενσωματώνει με διακριτικό τρόπο αυτό το στοιχείο στο στιλ της, δημιουργώντας μια σύγχρονη εκδοχή της ρωσικής χειμερινής εμφάνισης. Ίσως, η ικανότητά της να συνδυάζει το κρύο με το στιλ να αποτελεί έναν από τους λόγους που την αγαπάμε ιδιαιτέρως!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mídias ERBR (@midiaserbr)

Keywords
Τυχαία Θέματα