Η Florence Pugh συζητά για να συμμετάσχει στο «Dune: Part 2»

12:17 9/3/2022 - Πηγή: InStyle

Η Αγγλίδα ηθοποιός που ήταν υποψήφια για Oscar το 2019 με το Little Women, βρίσκεται σε συζητήσεις προκειμένου να ενταχθεί στην ομάδα του Dune: Part 2, της συνέχειας του έπους επιστημονικής φαντασίας του Denis Villeneuve. Εάν κλείσει η συμφωνία, η Florence Pugh θα είναι η πρώτη νέα προσθήκη στο franchise και θα ενταχθεί στο καστ

που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson και Javier Bardem.

Για τους γνώστες της ταινίας, το έργο περιλαμβάνει τρεις νέους σημαντικούς χαρακτήρες, του αυτοκράτορα Shaddam IV, του ηγεμόνα που στέλνει την οικογένεια Atreides στο Arrakis, και του Feyd-Rautha, του πανούργου ανιψιού του βαρώνου που ηγείται του Οίκου Harkonnen.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Florence Pugh (@florencepugh)

Η Pugh θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Irulan, την κόρη του αυτοκράτορα. Ωστόσο, παραμένουν αρκετά εμπόδια για να υλοποιηθεί οποιαδήποτε συμφωνία. Το σενάριο γράφεται ακόμα και έτσι η ηθοποιός λέγεται ότι περιμένει το τελευταίο προσχέδιο. Επίσης, ο προγραμματισμός δημιουργεί ένα ακόμη εμπόδιο. Η εταιρεία παραγωγής ελπίζει να ξεκινήσει τα γυρίσματα αυτό το καλοκαίρι, αλλά η νεαρή ηθοποιός ίσως αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για τη βιογραφική ταινία της Madonna.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Florence Pugh (@florencepugh)

Ένας άλλος πιθανός παράγοντας είναι ο πόλεμος στην Ουκρανία. Η πρώτη ταινία γυρίστηκε εν μέρει στην Ουγγαρία και σχεδιάζεται το ίδιο για το Dune: Part 2. Το Dune, το οποίο κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους και στο HBO Max, συγκέντρωσε πάνω από 400 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Η Warner Bros θα κυκλοφορήσει (εκτός απροόπτων) το sequel στις 20 Οκτωβρίου 2023.

Keywords
Τυχαία Θέματα