Η Hailey Bieber ντύθηκε σαν cool μπαμπάς

10:30 16/1/2022 - Πηγή: InStyle

Η Hailey Bieber έδωσε το δικό της twist σε ένα διαχρονικό σύνολο.

Έχουμε δει το σακάκι με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς… ή μήπως όχι; Η Mrs. Bieber έρχεται να μας διαψεύσει με την πρόσφατη εικόνα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Bieber

Style (@haileybstyle)

Πριν από λίγες μέρες, η Hailey απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό των paparazzi σε μια πρωινή έξοδό της. Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο τη βλέπουμε ντυμένη με ένα καρό σακάκι με έντονους ώμους, φαρδύ μαύρο παντελόνι και γκρι φούτερ, του οποίου μάλιστα φορούσε την κουκούλα. Κάτω από την κουκούλα επέλεξε να βάλει ένα baseball καπέλο από τον οίκο μόδας Balenciaga. Ολοκλήρωσε το dad-inspired look με chunky αθλητικά παπούτσια και cool μαύρα γυαλιά ηλίου.

Πολλές συνάδελφοί της διαλέγουν αντίστοιχα off-duty ντυσίματα, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με τις προηγούμενες δεκαετίες. Τις παλαιότερες δεκαετίες τα μοντέλα φωτογραφίζονταν έντονα βαμμένες, με εντυπωσιακά φορέματα, ψηλά τακούνια και τα μαλλιά τους χτενισμένα τέλεια. Μολονότι το συγκεκριμένο στυλ δεν ήταν κάτι κακό, ομολογούμε ότι αυτή η στροφή μας αρέσει πολύ. Ο λόγος είναι ότι προωθείται μια πιο αληθινή εικόνα που μας ενθαρρύνει να αγαπήσουμε τους εαυτούς μας όπως ακριβώς είναι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Bieber Closet (@haileyrbiebercloset)

Αν θέλετε και εσείς να υιοθετήσετε την εμφάνιση της Hailey Bieber, σας συγκεντρώσαμε παρακάτω παρόμοια items σε πιο προσιτές τιμές: ΣΑΚΑΚΙ BLAZER PIE DE POULEHOODIE ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΦΟΡΜΑΣ ΣΕ ΦΑΡΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗCHUNKY SNEAKERSΚΑΠΕΛΟ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΒΑΜΒΑΚΙ TWILL

Keywords
Τυχαία Θέματα