Η Hillary Clinton επιστρέφει στο Met Gala μετά από χρόνια

15:28 3/5/2022 - Πηγή: InStyle

Πολιτική και μόδα… do the mix. Τον Μάιο του 2001, η Hillary Clinton ήταν γερουσιαστής της Νέας Υόρκης, και έτσι έκανε αυτό που συνηθίζουν να κάνουν οι πολιτικοί της μεγαλούπολής. Παρευρέθηκε στο Met Gala. Η έκθεση γιόρταζε τη γκαρνταρόμπα της Jacqueline Kennedy και η Clinton επέλεξε ένα leopard φόρεμα με γυαλιστερό καφέ σάλι. Είκοσι ένα χρόνια αργότερα και… έτη φωτός στιλιστικά, η πρώην υπουργός Εξωτερικών επέστρεψε στο πιο πολυαναμενόμενο fashion

event.

nypost

Με κώδικα ντυσίματος το “Gilded Glamour”, φόρεσε μια μπορντό off-the-sholuder τουαλέτα, ειδικά σχεδιασμένη από τον Joseph Altuzarra. Πίσω από την απλή δημιουργία, με τα μακριά μανίκια, κρυβόταν μια σημαντική λεπτομέρεια. Στην επιφάνεια του φορέματος μπορούσε να εντοπίσει κανείς κεντημένα τα ονόματα εξήντα Αμερικανίδων γυναικών που αποτελούν πηγή έμπνευσης και θαυμασμού για εκείνη, συμπεριλαμβανομένων των Abigail Adams, Harriet Tubman, Eleanor Roosevel, καθώς και της μητέρας της, Dorothy Rodham.

Photo by Richard Corkery/NY Daily News Archive via Getty Images

«Θα γέμιζα ολόκληρο το φόρεμα», δήλωσε χαρακτηριστικά η πρώην Υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών και νυν μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος, κατά την στιγμή έλευσης της στο κόκκινο χαλί. Η συνεργασία με την Clinton ήταν «πραγματικά υπέροχη», επισήμανε από την πλευρά του ο σχεδιαστής. Έχοντας ντύσει προηγουμένως τις Evan Rachel Wood, Salma Hayek και Laura Harrier για την εκδήλωση, ο Altuzarra δεν είναι άγνωστος στο Met. Ωστόσο, η συνεργασία με έναν πολιτικό είναι διαφορετική και πάντα ενδιαφέρουσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα