Η Irina Shayk μάς έκανε να δούμε αυτά τα άσχημα αθλητικά με άλλο μάτι

13:30 10/2/2024 - Πηγή: InStyle

Ίσως η Irina Shayk με την κολλητή της Emrata να είναι δύο από τα πιο αγαπημένα μας πρόσωπα στο street style. Και αυτό γιατί οι εμφανίσεις τους ξεφεύγουν από τις συνηθισμένες ασπρόμαυρες εικόνες που τα περισσότερα off-duty μοντέλα επιλέγουν στην καθημερινότητα. Η Irina συγκεκριμένα, τολμά να δοκιμάσει prints, statment πανωφόρια αλλά και τις πιο άσχημες τάσεις και να τις κάνει “δικές” της. Όπως έκανε και με

τα ugly sneakers, τα οποία μερικές φορές μοιάζει αδιανόητο να συνδυάσουμε με ένα απλό outfit. Πόσο μάλλον με ένα εξεζητημένο!

Out and about!

Πρόσφατα λοιπόν, η Irina Shayk πήρε την κόρη της από σχολείο της Νέας Υόρκης, δείχνοντας απλά αψεγάδιαστη. Το μοντέλο επέλεξε ένα εντυπωσιακό look για μια απλή καθημερινή δραστηριότητα, με τα πιο «άσχημα» New Balance 610 trail sneakers, τα οποία (παραδόξως) έχουν πια εξαντληθεί!

Η Irina Shayk στη Νέα Υόρκη στις 6 Φεβρουαρίου 2024.Photo by Gotham/GC Images

Το outfit περιλάμβανε ένα φαρδύ παλτό του brand Roewn Rose σε τίγρη print, μάξι φόρεμα Rabanne με βολάν στο τελείωμα και τα χαρακτηριστικά Balenciaga γυαλιά ηλίου. Ολοκλήρωσε το look με Hermes τσάντα ώμου και χοντρούς χρυσούς κρίκους στα αυτιά.

Ένα παράδειγμα του πώς μια mob wife, θα έδειχνε σήμερα!

Τι μας διδάσκει το συγκεκριμένο outfit; Ότι με το σωστό παλτό και τα σωστά παπούτσια, οτιδήποτε, ακόμα και ένα ζευγάρι φόρμες, μπορεί να δείχνει στιλάτο. Ακόμα λοιπόν, και στις πιο απλές μας δουλειές, δεν είναι καθόλου δύσκολο το να δείχνουμε cool και σύγχρονες. Φτάνει να τολμάμε να δοκιμάζουμε αναπάντεχους συνδυασμούς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brittany Haftmann (@brittshayknews)

Οι άσχημες τάσεις κατακτούν τον κόσμο

Οι άσχημες τάσεις, ανεξάρτητα από το πώς παρουσιάζονται, φαίνεται να καταφέρνουν να αλλάξουν τους κανόνες του παιχνιδιού. Γιατί έχουν τόσο μεγάλη απήχηση; Ίσως γιατί αυτός είναι ο πιο δημιουργικός τρόπος για να αμφισβητήσουμε τα συνηθισμένα πρότυπα ομορφιάς. Αφού, η ομορφιά είναι κάτι υποκειμενικό – όπως και η έννοια των “άσχημων” αθλητικών, τα οποία τελικά… μπορεί να μην είναι και τόσο άσχημα!

Keywords
Τυχαία Θέματα