Η Jennifer Aniston απαντά στα επικριτικά σχόλια για τις δηλώσεις της πως συναναστρέφεται μόνο με εμβολιασμένους

10:01 7/8/2021 - Πηγή: InStyle

Η αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε η Jennifer Aniston στην Laura Brown, αρχισυντάκτρια του Αμερικάνικου Instyle, για το cover story Σεπτεμβρίου, έχει ήδη προκαλέσει πολλά σχόλια.

Η Jennifer Aniston είναι η cover star του τεύχους Σεπτεμβρίου

της Αμερικάνικης έκδοσης του InStyle


Κύρια αφορμή ήταν οι δηλώσεις της Aniston ότι έχει αποφασίσει να απομονώσει φίλους και γνωστούς της που δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί κατά του Covid-19. Πιο συγκεκριμένα είπε:

“Έχω χάσει κάποιους ανθρώπους από την καθημερινή μου ρουτίνα, που αρνήθηκαν ή δεν αποκάλυψαν, εάν είχαν εμβολιαστεί ή όχι, κάτι που ήταν ατυχές. Θεωρώ πως είναι ηθική και επαγγελματική μας υποχρέωση να ενημερώνουμε, αφού δεν κάνουμε test κάθε μέρα”. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)


Αυτό φυσικά έφερε αντιδράσεις στα social media, είτε από μερίδα ατόμων που δεν επιθυμούν, τουλάχιστον ακόμη, να προχωρήσουν σε εμβολιασμό, είτε από ανθρώπους που θεωρούν πως αφού η ίδια η διάσημη ηθοποιός είναι εμβολιασμένη, δεν έχει επομένως λόγο να ανησυχεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)


H Jen απάντησε στους επικριτές της μέσω ενός instagram story στον προσωπικό της λογαριασμό. “Γιατί εάν έχεις την μετάλλαξη είσαι ακόμα σε θέση να μου την μεταδόσεις. Μπορεί να αρρωστήσω ελαφρά, αλλά δεν θα νοσηλευτώ σε κάποιο νοσοκομείο ή δεν θα πεθάνω. Αλλά μπορώ να το μεταδώσω σε κάποιον που δεν έχει εμβολιαστεί και του οποίου η υγεία βρίσκεται σε κίνδυνο (ή έχει κάποια ήδη υπάρχουσα ασθένεια) και ως εκ τούτου θα έθετα τη ζωή του σε κίνδυνο. Αυτό είναι που με ανησυχεί. Πρέπει να ενδιαφερόμαστε για περισσότερα τώρα και όχι μόνο για τους εαυτούς μας”.

instagram stories/@jenniferanistoninstagram stories/@jenniferaniston

Keywords
Τυχαία Θέματα
Jennifer Aniston,