Η Julia Roberts είχε γενέθλια κι εμείς το γιορτάζουμε με ένα flashback στις καλύτερες 90s εμφανίσεις της

Η pretty woman του Χόλιγουντ είχε στις 28 Οκτωβρίου γενέθλια και έκλεισε τα 54! Την δεκαετία του ’90 αποτέλεσε fashion icon όταν εμφανίστηκε με το cut out κορμάκι και τις ψηλές over-the-knee μπότες στην ομώνυμη ταινία. Σήμερα η Julia Roberts

με το πλατύ χαμόγελο και τα χαρακτηριστικά τρελά πυρόξανθα μαλλιά, δεν έχει χάσει στάλα λάμψης από πάνω της κι εμείς της ευχόμαστε χρόνια πολλά με ένα flashback στις καλύτερες εμφανίσεις της.

@people.com

Πόσο pretty και κομψή στο λευκό σύνολό της με το καπέλο και τα γάντια είναι ως Vivian δεν περιγράφεται. Κι αυτό που την κάνει ακόμα πιο όμορφη είναι το χαμόγελό της που φωτίζει τον χώρο.

@[email protected]

Η iconic sexy ανέμελη Vivian στην ταινία μετατρέπεται σε μια κυρία με το μακρύ off the shoulder κατακόκκινο φόρεμα κι εμείς βλέπουμε ξανά και ξανά την ταινία σε επανάληψη μόνο και μόνο για τα looks.

@i-d.vice.com

Στις Χρυσές Σφαίρες η Julia Roberts δεν κέρδισε μόνο το βραβείο της διοργάνωσης αλλά και τις καρδιές μας όταν εμφανίστηκε με το γκρι oversized Armani κοστούμι. Επικό!

@dazed.com

Ως Erin Brockovich το animal print έχει την τιμητική του και η Julia για άλλη μια φορά σαγηνεύει σαν άγρια γατούλα.

@stylebistro/instagram

Ενώ για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης φοράει την χαρακτηριστική ενδυμασία της δεκαετίας με ένα twist. Mom fit τζιν, λευκό ζιβάγκο με κλασικό μαύρο σακάκι και cowboy boots. Απλή και υπέροχη. Όπως και στο Notting Hill με τα statement γυαλιά, τον μπερέ και το oversized leather jacket.

@instyle.es

Happy birthday Julia, μη σταματήσεις ποτέ να χαμογελάς!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Julia Roberts,90s