Η Kendall Jenner εκφράζει την αγάπη της προς τον σύντροφό της σε αγώνα του NBA

Η Kendall Jenner είναι ερωτευμένη και το δείχνει! Το γνωστό μοντέλο παρακολούθησε πρόσφατα τον αγώνα του αγαπημένου της, Devin Booker, παίκτη των Phoenix Suns εναντίον των Lakers στο Los Angeles και πανηγύρισε την νίκη.

@people.com

Μετά το τέλος του αγώνα η Kendall αγκάλιασε και φίλησε τον Booker, ο οποίος φαίνεται ότι σκόραρε διπλά. Κέρδισε και το ματς και το κορίτσι.

Το ζευγάρι είναι μαζί για πάνω από έναν χρόνο κι ενώ δεν προβάλουν την σχέση τους όπου βρεθούν κι όπου σταθούν κρατώντας ένα πιο χαμηλό προφίλ, είναι ευτυχισμένοι και δεν το κρύβουν. Ο Devin έχει πάρει εξάλλου την έγκριση της οικογένειας όπως ομολογεί πρόσωπο από τον στενό τους κύκλο. «Λατρεύουν να βλέπουν την Kendall τόσο χαρούμενη, με κάποιον που της βγάζει τον καλύτερο εαυτό της».

@people.com

Το μοντέλο στηρίζει τον παίχτη του NBA σε κάθε του αγώνα και αυτή τη φορά έφερε και το ζεύγος Bieber στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το ματς. Η ίδια στο reunion επεισόδιο του Keeping up with the Kardashians δήλωσε για το ιδιωτικό προφίλ: «Πιστεύω ότι κάνει την ζωή μου πολύ πιο εύκολη και την σχέση μας πολύ καλύτερη, για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς. Απλά νιώθω ότι είναι ιδιωτικό ζήτημα, και δεν είναι για να το κρίνουν και να το ξέρουν οι πάντες».

Ωστόσο όσο διακριτικοί και ιδιωτική κι αν κρατάνε την σχέση τους, ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται!

@kendalljenner/instagramstories

Keywords
Τυχαία Θέματα