Η Kylie Jenner κράτησε την πιο περιζήτητη τσάντα της σεζόν

13:28 8/4/2022 - Πηγή: InStyle

Η Kylie είναι πλέον και επίσημα η περήφανη ιδιοκτήτρια ενός από τα πιο περιζήτητα αξεσουάρ στη βιομηχανία της μόδας: τη γυάλινη τσάντα Heven X Coperni. Ενόψει μιας συνέντευξης τύπου για την επερχόμενη τηλεοπτική εκπομπή των Kardashians στο Hulu, η beauty guru μπήκε στο instagram για να αποκαλύψει το τελευταίο της

απόκτημα – δεν θα ήταν και ιδιαίτερα δύσκολο βέβαια για εκείνη να το πάρει στα χέρια της.

@kyliejenner

Η μητέρα δύο παιδιών άφησε το υπόλοιπο ντύσιμό της σχετικά απλό, με ένα βαμβακερό κοστούμι που σχεδίασε η πρώην φοιτήτρια του Central Saint Martins και σχεδιάστρια Σερβικής καταγωγής, Isidora Djurovic επιτρέποντας στην It bag να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Χωράει τα άκρως απαραίτητα και όσα είμαστε διατεθειμένες να δείχνουμε σε κοινή θέα.

fashionista.com

Η Breanna Box και ο Peter Dupont – οι εγκέφαλοι πίσω από τη δημοφιλή εταιρεία γυαλικών Heven – συνεργάστηκαν με την Coperni για να δημιουργήσουν όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τρία αξεσουάρ για την επίδειξη φθινοπώρου/χειμώνα 2022 της μάρκας. Τον Φεβρουάριο, η τσάντα με το… κέρατο φορέθηκε από την Gigi Hadid στην πασαρέλα. Τόσο η Doja Cat όσο και η Tinashe φωτογραφήθηκαν να κρατούν τσάντες Heven X Coperni στα Grammys το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Las Vegas.

Μικρή, μάλλον όχι και τόσο βολική, αλλά σίγουρα κάνει statement. Θα την κρατούσατε;

Coperni FW 22-23

Keywords
Τυχαία Θέματα