Η Lady Gaga συζήτησε για το controversial φόρεμα της φτιαγμένο από… κρέας

16:57 9/11/2021 - Πηγή: InStyle

Έχουν περάσει 11 χρόνια από το πιο αξιομνημόνευτο look της Lady Gaga: το περίφημο meat dress. Αν και η pop star και ηθοποιός έχει φορέσει πολλά εκκεντρικά σύνολα κατά τη διάρκεια της καριέρας της, αυτό έμεινε στην ιστορία της μόδας. Είχε επιλέξει αυτό το… ρούχο για να παρευρεθεί στα MTV Video Music Awards

και αναμφίβολα είχε τραβήξει όλη την προσοχή πάνω της. Περισσότερο από μια δεκαετία αργότερα, η 35χρονη διασημότητα αναπολεί και εκφράζει ανοιχτά τις σκέψεις της σχετικά με αυτή την εμφάνισή της.

Ο Jay-Z έφτιαξε Instagram για… μια μέρα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga)

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε για το πιο πολυσυζητημένο κομμάτι που έχει φορέσει, καθώς και για το πολιτικό statement που ήθελε να κάνει μέσω αυτού.

“Καταλήξαμε να επιλέγουμε το φόρεμα φτιαγμένο από κρέας, διότι σκεφτόμουν ότι αν είσαι διατεθειμένος να πεθάνεις για τη χώρα σου, τι σημασία έχει ποια είναι η σεξουαλική σου προτίμηση” ανέφερε χαρακτηριστικά. Το 2010 λοιπόν επιθυμούσε να δηλώσει ξεκάθαρα τις απόψεις της σχετικά με την στρατιωτική πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών Don’t Ask, Don’t Tell. Αυτός ο κανονισμός κατευθύνει τους υποψήφιους να μην συζητούν για τη σεξουαλικότητά τους.

Η οικογένεια Ferragnez στα βήματα των Kardashians

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 911 (@mothermonster911)

Το iconic meat dress σχεδιάστηκε από τον Franc Fernandez, όμως αποτελεί ένα συνονθύλευμα ιδεών από πολλά άτομα. Ένα από αυτά είναι η makeup artist Val Garland. “Συνεργαζόμασταν για πολύ καιρό, οπότε μια μέρα μοιράστηκε μια ιστορία της μαζί μου. Είχε πάει σε ένα party φορώντας αλλαντικά και εγώ το βρήκα πολύ αστείο” αποκάλυψε η Gaga. Μολονότι το design του φορέματος φαίνεται αρκετά απλό, η ίδια εξήγησε ότι ίσχυε το αντίθετο. “Υπήρχε ένας κορσές από κάτω, πάνω στον οποίο έραψαν τα κρέατα. Ήταν σίγουρα ενδιαφέρον να είμαι ντυμένη με αυτή τη δημιουργία, όμως μύριζε πολύ έντονα” είπε χιουμοριστικά στο τέλος.

Το supermodel Heidi Klum βρίσκεται στην Ελλάδα για το GNTM

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα