Η Megan Thee Stallion μίλησε πρώτη φορά για το τραύμα που υπέστη μετά από πυροβολισμό

10:55 26/4/2022 - Πηγή: InStyle

Η 27χρονη ράπερ αφηγήθηκε στον Gayle King και στο CBS Mornings τη νύχτα του Ιουλίου του 2020, που o φίλος και συνάδελφός της, Tory Lanez φέρεται να πυροβόλησε στα πόδια της, κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στο Los Angeles.

«Είναι σαν κάτι συνηθισμένο μεταξύ φίλων», είπε η Megan για την ασήμαντη διαφωνία που προέκυψε μεταξύ τους, και συνέχισε: «Ποτέ δεν σήκωσα το χέρι μου σε κανέναν, ποτέ δεν ύψωσα τη φωνή μου πολύ

δυνατά. Αυτή ήταν μια από αυτές τις φορές που η κατάσταση ξέφυγε». Ισχυρίζεται ότι τότε ήταν που ο Lanez άρχισε να πυροβολεί εναντίον της. «Λοιπόν, βγαίνω από το αυτοκίνητο και είναι σαν να γίνονται όλα τόσο γρήγορα. Και το μόνο που ακούω είναι αυτός ο άντρας να ουρλιάζει. Και άρχισε να πυροβολεί μια-δυο φορές».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Thee Stallion (@theestallion)

Η Megan συμπλήρωσε συναισθηματικά φορτισμένη πως, «δεν ήθελα καν να κουνηθώ, γιατί λέω, Θεέ μου, αν κάνω το λάθος βήμα, ίσως θα μπορούσε να με πυροβολήσει και να με σκοτώσει. Φοβήθηκα πολύ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Thee Stallion (@theestallion)

Η αστυνομία συνέλαβε τον Lanez εκείνο το βράδυ πριν τον αφήσει ελεύθερο με εγγύηση. Αργότερα, σε δικαστήριο τον Οκτώβριο του 2020, ο ράπερ δήλωσε αθώος, ενώ αντιμετωπίζει την κατηγορία για επίθεση και κατοχή παράνομου πυροβόλου όπλου. Θα εμφανιστεί ξανά στο δικαστήριο στις 14 Σεπτεμβρίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SWAVEY FARGO (@torylanez)

Η Megan ανέφερε στον King πως αισθάνεται ακόμα τον αντίκτυπο του περιστατικού στην καθημερινή της ζωή. «Έχω πολύ άγχος. Νιώθω ότι η σχέση μου με τους ανθρώπους έχει “παγώσει” λίγο γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη στους άλλους. Έχω υψώσει έναν τοίχο και δεν θέλω να κάνω φίλους. Προσπαθώ απλά να είμαι όσο πιο καλή μπορώ με όλους».

Η ράπερ ολοκλήρωσε τη συνέντευξη εξηγώντας ότι το μόνο που θέλει από τη δικαστική διαδικασία είναι το κλείσιμο αυτής της υπόθεσης. «Είμαι το θύμα και υπερασπίζομαι τον εαυτό μου ενάντια σε κάτι που μου συνέβη».

Keywords
Τυχαία Θέματα