Η Meghan Markle “απογείωσε” το sporty-chic στιλ με το πιο πρόσφατο look της

11:33 17/4/2022 - Πηγή: InStyle

Ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan έφθασαν στη Χάγη, για τα Invictus Games, τους αγώνες που καθιερώθηκαν για τους τραυματίες στρατιώτες, η 5η διοργάνωση των οποίων διεξάγεται στην Ολλανδία. Το απόγευμα του Σαββάτου, πριν από την τελετή έναρξης της εκδήλωσης, η δούκισσα βρέθηκε στο

πλευρό του συζύγου της συνδυάζοντας το YSL μαύρο tweed blazer χωρίς γιακά με λευκό μπλουζάκι και ένα boyfriend jean, αποδεικνύοντας πως το απλό είναι και άκρως γοητευτικό.

Όλη η εμφάνιση ήταν chic, αλλά και casual και η Meghan επιβεβαίωσε περαιτέρω αυτήν την αντιπαράθεση με τα αξεσουάρ της: μπαλαρίνες, aviator γυαλιά ηλίου με χρυσό πλαίσιο και τσάντα Celine, ενώ άφησε τα μαλλιά της σε μια sporty αλογοουρά και επέλεξε διακριτικό μακιγιάζ. Ένα βραχιόλι από χρυσό και διαμάντια και το εντυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων της έδωσαν τις τελευταίες πινελιές στο ντύσιμό της.

Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images

Ο πρίγκιπας Harry είχε κατηγορηθεί τον περασμένο μήνα από τις βρετανικές ταμπλόιντ ότι “περιφρόνησε τη βασίλισσα” αποφασίζοντας να μην μεταβεί στη Βρετανία για να παραστεί σε θρησκευτική τελετή στη μνήμη του παππού του, του πρίγκιπα Φιλίππου, συζύγου της Ελισάβετ Β΄ που πέθανε πριν από ένα χρόνο. Τα Invictus Games ιδρύθηκαν από τον ίδιο, ο οποίος υπηρέτησε στον βρετανικό στρατό στο Αφγανιστάν. Περισσότεροι από 500 συμμετέχοντες από 20 χώρες λαμβάνουν μέρος στη διοργάνωση, η οποία αναβλήθηκε δύο φορές λόγω της πανδημίας και διαρκεί έως τις 22 Απριλίου.

Η Meghan Markle θα κυκλοφορήσει το πρώτο της podcast

Αναμένουμε κι’ άλλες εμφανίσεις της Meghan.

Keywords
Τυχαία Θέματα