Η Selena Gomez γίνεται… Linda Ronstadt

13:30 20/1/2024 - Πηγή: InStyle

H Selena Gomez δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό και τη χαρά της για το νέο πρότζεκτ που έχει αναλάβει. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός επιβεβαίωσε με Instagram Stories ότι θα υποδυθεί τη θρυλική Linda Ronstadt σε επερχόμενη βιογραφική ταινία.

“Δεν έχω λόγια για να περιγράψω πώς αισθάνομαι γι’ αυτό το έργο … χρόνια ελπίζω ότι αυτό το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα“, έγραψε στη λεζάντα ενός screenshot από μια ιστορία του Deadline που ανακοίνωσε

την είδηση, την οποία ανέφερε για πρώτη φορά το Showbiz 411 το καλοκαίρι.

Ένα δεύτερο story διαθέτει μια ασπρόμαυρη εικόνα της Ronstadt όπου η Gomez έγραψε στη λεζάντα: “Αγάπη με την καρδιά και την ψυχή σου για τη ζωή και τη μουσική”. Η 77χρονη Ronstadt αναδημοσίευσε την ιστορία στον δικό της λογαριασμό, προσθέτοντας ροζ καρδιές.

Η παραγωγή της ταινίας θα γίνει από τους Boylan και James Keach, οι οποίοι ήταν παραγωγοί της βιογραφικής ταινίας Walk the Line του Johnny Cash και του ντοκιμαντέρ The Sound of My Voice της Ronstadt το 2019. Ο τίτλος της ταινίας και το πρόσθετο καστ ακόμη δεν έχουν αποκαλυφθεί. Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο David O. Russell.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Linda Ronstadt (@lindaronstadtmusic)

“Η βιογραφική ταινία για τη Linda Ronstadt που φημολογείται εδώ και καιρό είναι πλέον σε εξέλιξη. Η Selena Gomez έχει δεσμευτεί να υποδυθεί τη Linda“, αναφέρεται στην ανακοίνωση στη σελίδα “Projects” του ιστότοπου. “Οι δυο τους πέρασαν πρόσφατα μερικές ώρες στο σπίτι της Linda συζητώντας για το πρότζεκτ και γνωρίζοντας η μία την άλλη”

Keywords
Τυχαία Θέματα