Η Taylor Swift θα ανακηρυχθεί διδάκτορας από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

11:30 31/3/2022 - Πηγή: InStyle

Η Taylor Swift με PhD ή να λέμε καλύτερα η Dr. Taylor Swift. Το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης θα απονείμει στην star τον τίτλο της επίτιμης διδάκτορα καλών τεχνών στις 18 Μαΐου και η ίδια θα μιλήσει

στο Yankee Stadium, σύμφωνα με ανακοίνωση του ιδρύματος. Ο επίσημος τίτλος που θα απονεμηθεί στη Swift είναι Doctor of Fine Arts.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift)

Η τραγουδίστρια έχει ήδη δεσμούς με το NYU, καθώς το πανεπιστήμιο διεξήγαγε ένα μάθημα με αντικείμενο τη δουλειά της, αν και αυτό δεν επηρέασε την απόφαση για την απονομή του τίτλου.

Taylor Swift: Δημιουργήθηκε πανεπιστημιακό μάθημα προς τιμήν της

Η ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία, Judith Heumann, θα μιλήσει επίσης στους αποφοίτους στο Yankee Stadium στην βραδιά της τελετής. Η Heumann εμφανίστηκε στην ταινία «Crip Camp: A Disability Revolution», η οποία ήταν υποψήφια για το καλύτερο ντοκιμαντέρ στα περσινά Oscars. Είναι η συγγραφέας του βιβλίου του 2020 «Being Heumann: An Unrepentant Memoir of a Disability Rights Activist» και παράγει το podcast «The Heumann Perspective», στο οποίο συμμετέχουν μέλη της κοινότητας με αναπηρίες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift)

«Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο ενθουσιασμένος είμαι που θα συναντηθώ προσωπικά με αποφοίτους, γονείς, καθηγητές και τιμώμενους του NYU», δήλωσε ο πρόεδρος του πανεπιστημίου, Andrew Hamilton. Η Swift έκανε πρόσφατα την παρουσίαση ενός νέου κομματιού που ονομάζεται “Carolina” για το trailer του Where the Crawdads Sing, μια ταινία που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Delia Owens και είναι σε παραγωγή της Reese Witherspoon. Το “Carolina” είναι το πρώτο ολοκαίνουριο τραγούδι της Swift από τότε που κυκλοφόρησε το άλμπουμ της Evermore στα τέλη του 2020.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift)

“Το Where The Crawdads Sing είναι ένα βιβλίο στο οποίο χάθηκα εντελώς όταν το διάβασα πριν από χρόνια. Μόλις άκουσα ότι ήταν στα σκαριά μια ταινία με πρωταγωνίστρια την απίθανη Daisy Edgar-Jones και παραγωγή της υπέροχης Reese Witherspoon, ήξερα ότι ήθελα να γίνω μέρος της από τη μουσική πλευρά. Έγραψα μόνη μου το τραγούδι «Carolina» και ζήτησα από τον φίλο μου Aaron Dessner να κάνει την παραγωγή. Ήθελα να δημιουργήσω κάτι… στοιχειωμένο και αιθέριο που να ταιριάζει με αυτή τη μαγευτική ιστορία”, ανέφερε η Taylor στο instagram.

Αυτό το κορίτσι φαίνεται πως μπορεί να καταφέρει τα πάντα, γι’ αυτό και οι Swifties (οι fans της star) συνεχώς πολλαπλασιάζονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα