Η Warner Bros σκέφτηκε να αντικαταστήσει την Amber Heard στο «Aquaman 2»

13:28 25/5/2022 - Πηγή: InStyle

Ο πρόεδρος της DC Films κατέθεσε στη δίκη Depp-Heard, ότι το στούντιο σκέφτηκε να αντικαταστήσει την Amber Heard για το Aquaman 2 από την ανησυχία ότι δεν είχε χημεία με τον πρωταγωνιστή Jason Momoa. Η Heard έλαβε τελικά μέρος στο καστ του σίκουελ, αλλά οι δικηγόροι της υποστήριξαν ότι παραλίγο να χάσει τη δουλειά και δεν μπορούσε να επαναδιαπραγματευτεί για περισσότερα χρήματα λόγω των αντιδράσεων σχετικά

με τους ισχυρισμούς της για ενδοοικογενειακή κακοποίηση κατά του Johnny Depp.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amber Heard (@amberheard)

Ο Walter Hamada, ο επικεφαλής της DC Films της Warner Bros., ήταν ο πρώτος μάρτυρας που κλήθηκε από την πλευρά του Depp. Εμφανιζόμενος μέσω βίντεο, ο Hamada κατέθεσε ότι οι ισχυρισμοί κακοποίησης της Heard δεν έπαιξαν κανένα ρόλο στις αποφάσεις κάστινγκ στο Aquaman 2. Ωστόσο, είπε ότι το στούντιο καθυστέρησε να επιλέξει την πρωταγωνίστρια για αρκετές εβδομάδες, καθώς εξέταζε εάν θα έπρεπε να αναδιατυπώσει τον ρόλο της Mera, που ήταν το ερωτικό ενδιαφέρον του Aquaman στην πρώτη ταινία.

«Το ξέρεις όταν το βλέπεις και η χημεία δεν ήταν εκεί», είπε.

Η Heard πληρώθηκε ένα εκατομμύριο δολάρια για το πρώτο Aquaman και δύο εκατομμύρια δολάρια για τη συνέχεια. Αυτή η αμοιβή ήταν σύμφωνη με το αρχικό της συμβόλαιο, αλλά ο ατζέντης της Heard δήλωσε ότι θα έπρεπε να είχε τη δυνατότητα να επαναδιαπραγματευτεί για περισσότερα χρήματα λόγω της παγκόσμιας επιτυχίας της πρώτης ταινίας. Ωστόσο, ο Hamada κατέθεσε ότι υπό την ηγεσία του στην DC Films, έχει αποφασιστεί να μην επαναδιαπραγματεύεται για τα σίκουελ.

Η ομάδα της Heard ισχυρίστηκε ότι έχασε τουλάχιστον έναν άλλο ρόλο – μια ταινία της Amazon με τον Gael Garcia Bernal.

Αυτή η δίκη φαίνεται πως θα κρατήσει για πολύ…

Keywords
Τυχαία Θέματα