Η Zendaya φόρεσε ένα φόρεμα-φωτιά στην πρεμιέρα του Dune

10:15 26/2/2024 - Πηγή: InStyle

Στην πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου φιλμ επιστημονικής φαντασίας Dune: Μέρος Δύο, στη Νέα Υόρκη, μια φιγούρα ξεχώρισε με τη λάμψη και την αισθητική της: η Zendaya. Η νεαρή ηθοποιός, παγκοσμίως γνωστή από το ρόλο της στη σειρά Euphoria, καταφέρνει να κλέψει τις εντυπώσεις και να κεντρίσει το ενδιαφέρον με τις εκθαμβωτικές της εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Και η τελευταία, με ένα ακόμα θεϊκό φόρεμα, δεν αποτελεί εξαίρεση.

Cut-outs
και Zendaya

Πάνε μαζί και αυτό το έχουμε εμπεδώσει! Η Zendaya περπατάει με αυτοπεποίθηση στο κόκκινο χαλί, φορώντας ένα λευκό φόρεμα που κόβει την ανάσα. Η κομψή αυτή Stephane Rolland δημιουργία διακρίνεται για το μοναδικό της design με ένα τολμηρό cut-out που αποκαλύπτει λίγο από τη μέση της Zendaya, λίγο από την κοιλιά κι ελάχιστα από τα πόδια. Ένα νέο σχέδιο στα κοψίματα που ούτε λίγο, ούτε πολύ θυμίζει… πιρούνα! Τα χρυσά στοιχεία κατά μήκος του τελειώματος προσθέτουν λάμψη στο σύνολο, ενώ το μινιμαλιστικό μακιγιάζ και τα καστανά μαλλιά σε στιλ άφρο ολοκληρώνουν το look με εντυπωσιακό τρόπο.

Φυσικά, από την εικόνα δεν θα έλειπαν τα Bvlgari κοσμήματα σε μορφή φιδιού σε χέρια και αφτιά. Όσο για τα παπούτσια, τα statement Jimmy Choo χρυσά, ψηλοτάκουνα σανδάλια, δείχνουν να ταιριάζουν με τα πάντα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη zendaya fan account (@zendayacollective)

Θα έχει η ταινία την ίδια επιτυχία με τις εμφανίσεις της Zendaya;

Η ερώτηση που ανακύπτει είναι εάν η εντυπωσιακή εμφάνιση της Zendaya αντανακλά και την ποιότητα της ταινίας. Με την ερμηνεία και τον επαγγελματισμό που τη διακρίνει, η Zendaya μάλλον αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία της. Ενώ η μόδα είναι ένας αναπόσπαστος παράγοντας της δημοσιότητας ενός φιλμ, η πραγματική επιτυχία είναι στην ίδια την ταινία. Η προκειμένη έχει όλα τα φόντα να κερδίσει το κοινό, με την Zendaya να δίνει μόνο μια μικρή γεύση του τι θα ακολουθήσει. Αλλά, ακόμα και αποτυχημένη να καταλήξει… εμείς θα θαυμάζουμε τα looks της απόλυτης σταρ!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Good Morning America (@goodmorningamerica)

Keywords
Τυχαία Θέματα