Η Zendaya φόρεσε το πιο badass κοστούμι -Το θέλετε όσο κι εμείς;

15:15 3/2/2024 - Πηγή: InStyle

Το total leather δεν ήταν ποτέ πιο εντυπωσιακό και η Zendaya ποτέ πιο hot! Η πρωταγωνίστρια του Euphoria μας εκπλήσσει επανειλημμένα με τις μοναδικές της εμφανίσεις, δημιουργώντας μία συναρπαστική αισθητική που αποπνέει αυτοπεποίθηση και φουτουριστικά vibes.

Το κοστούμι του μέλλοντος

Το τελευταίο fashion statement της Zendaya, καταγράφηκε στο Jimmy Kimmel Live! Εκεί, η ηθοποιός εμφανίστηκε μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της από την ταινία Dune:

Part Two, προωθώντας την επερχόμενη ταινία. Το καλύτερο της υπόθεσης ωστόσο, ήταν το ότι φόρεσε ένα ολοκληρωτικά δερμάτινο σύνολο από τη συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 του The Attico. Μια απόλυτα σύγχρονη προσέγγιση στο power dressing, αναδεικνύοντας τον συνδυασμό του σέξι και του σκληρού, του μοντέρνου και του διαχρονικού.

Το στιλάτο total leather σύνολο περιλάμβανε ένα μαύρο, καλοσχηματισμένο πουκάμισο με κουμπιά και τσέπες. Το άφησε ανοιχτό στο κάτω μέρος για να αποκαλύψει τους κοιλιακούς της. Το ίσιο παντελόνι με τις σούρες στο τελείωμα σε επίσης μαύρο δέρμα και οι λεπτές μπότες με εξώγαζα ολοκλήρωσαν το δυναμικό outfit, ενώ τα χρυσά κρικάκια και ένα έντονο μακιγιάζ έδωσαν την απαραίτητη λάμψη στην τελική εικόνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gilda (@gildaambrosio)

Και κάπως έτσι καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως το power dressing δεν ήταν ποτέ ωραιότερο. Τα δερμάτινα σύνολα, τα ιδιαίτερα κοστούμια και οι περίεργες γεωμετρίες αναδεικνύουν την αυτοπεποίθηση και την τολμηρή αισθητική. Οι γυναίκες της εποχής μας επιλέγουν δυναμικές εμφανίσεις που τις κάνουν να αισθάνονται όμορφες. Και το δέρμα, με τον μοναδικό συνδυασμό του σέξι και του σκληρού, αποτελεί την ιδανική επιλογή για αυτό το αποτέλεσμα. Το look της Zendaya είναι απλά μια μικρή γεύση από αυτήν την φεμινιστική αισθητική που ολοένα και κερδίζει έδαφος στον χώρο της μόδας.

Και τι δεν θα δίναμε για ένα outfit σαν κι αυτό!

Keywords
Τυχαία Θέματα