Η ανάρτηση της Kylie Jenner μετά το τραγικό συμβάν στη συναυλία του Travis Scott

09:45 8/11/2021 - Πηγή: InStyle

«Ο Travis κι εγώ είμαστε συντετριμμένοι. Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με όλους αυτούς που έχασαν τις ζωές τους, που τραυματίστηκαν ή που επηρεάστηκαν με οποιονδήποτε τρόπο από τα γεγονότα. Κι επίσης, για τον Travis που ξέρω ο οποίος νοιάζεται βαθιά για τους fans του και για την κοινότητα του Houston».

Η Kylie Jenner η οποία εγκυμονεί στο δεύτερο παιδί της, βρισκόταν και η ίδια στην συναυλία του Travis Scott η οποία άφησε πίσω της οκτώ νεκρούς ύστερα από πανικό και ποδοπατήματα που προκλήθηκαν, απολογήθηκε:

«Θέλω

να το ξεκαθαρίσω, δεν γνωρίζαμε για κανέναν θάνατο μέχρι τα νέα να γίνουν γνωστά μετά το show και σε καμία περίπτωση δεν θα είχαμε συνεχίσει την βιντεοσκόπηση ή την παράσταση. Στέλνω τα βαθύτερα συλλυπητήρια μου σε όλες τις οικογένειες σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και θα προσεύχομαι ώστε να επουλωθούν οι πληγές όλων όσων επηρεάστηκαν».

@kyliejenner/instagramstories

O Travis Scott από την άλλη φαίνεται να είναι εντελώς συντετριμμένος και με ένα story του στο Instagram έκανε παράκληση προς όλους όσους έχουν πληροφορίες για το συμβάν ή για τις οικογένειες των θυμάτων να επικοινωνήσουν μαζί του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie

Keywords
Τυχαία Θέματα