Η capsule συλλογή Marina Rinaldi by Marco de Vincenzo είναι γεγονός

10:00 21/7/2021 - Πηγή: InStyle
Ο σχεδιαστής από τη Σικελία κάνει το ντεμπούτο του με την FW 21/22 capsule συλλογή.

“Αυτή η capsule συλλογή είναι πολύ εγώ. Έφερα το δικό μου χαρακτηριστικό στυλ και concept στη Marina Rinaldi: Των γυναικών που επιτυγχάνουν τη λεπτή ισορροπία μεταξύ της διασκέδασης και του sexy. Δημιούργησα μια γκαρνταρόμπα που δεν είναι διαχρονική επειδή είναι απλή, αλλά επειδή σχεδιάστηκε για να διατηρεί τη δημιουργική της αξία με την πάροδο του χρόνου”. Έτσι περιγράφει ο Marco de Vincenzo το πνεύμα της συνεργασίας του με την

Marina Rinaldi, ξεκινώντας με τη συλλογή Fall/Winter 21/22.

Ο σχεδιαστής είναι γεννημένος στη Μεσσήνη και αποτελεί ένα από τα hot ονόματα της παγκόσμιας σκηνής μόδας. Αυτό οφείλεται στο όραμά του, που χαρακτηρίζεται από τη μη συμβατική θηλυκότητα. Ξεκίνησε με το δικό του εκλεπτυσμένο concept, το οποίο μεταφράζει σήμερα στην inclusive και πολύπλευρη οπτική της Marina Rinaldi.

Θεωρεί τους πελάτες του brand ως γυναίκες που συλλέγουν πρωτότυπα ρούχα. Γι’ αυτόν τον λόγο, ο de Vincenzo έχει ενσωματώσει αναπάντεχα υλικά και αποχρώσεις.

“Ένα παλτό από οικολογική γούνα με dégradé εφέ τεσσάρων χρωμάτων, φαντάζει αρχικά απρόβλεπτο. Ωστόσο, λειτουργεί πραγματικά και είναι υψηλή μόδα. Το βλέπω ως τη συμβολή μου στη Marina Rinaldi όπου η συνεργασία μας, συμβάλλει στην ενδυνάμωση και ανάπτυξη της ταυτότητάς της”, πρόσθεσε ο Marco de Vincenzo.

Υπάρχει επίσης μια εκλεπτυσμένη εσάρπα από οικολογική γούνα και ένα διπλό μάλλινο pea coat. Το συγκεκριμένο κομμάτι έχει μεγάλο πέτο και μεγάλα κουμπιά, που διαθέτουν πολυτελείς αποχρώσεις και συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους.

Ένα ακόμη δυναμικό piece είναι το φόρεμα από ζιβάγκο. Έχει batwing μανίκια και ζωντανεύει μέσα από τις λεπτές, κάθετες ασπρόμαυρες ρίγες. Αυτές διασχίζονται οριζόντια από μια σειρά με λωρίδες σε διάφορες αποχρώσεις. Το μαλακό και ευρύχωρο πουλόβερ με τον έντονο λαιμό, είναι διακοσμημένο με το ίδιο μοτίβο.

Για το επίσημο ντύσιμο, το λευκό σύνολο είναι ιδανικό. Αποτελείται από ένα αυστηρό σακάκι, που φτάνει το ύψος των μηρών και μια φούστα με ανοίγματα στο μπροστινό και πίσω μέρος. Τα πόδια έτσι αποκαλύπτονται – σε συνδυασμό με τα κομψά κρόσσια – με απόλυτα σαγηνευτικό τρόπο. Το ανθρακί γκρι κοστούμι ολοκληρώνεται με πέτα σε αντίθετες αποχρώσεις. Οι ραφές και το στρίφωμα διαθέτουν το ίδιο μοτίβο.

Τέλος, το σεμιζιέ φόρεμα είναι διακοσμημένο με μια ζώνη γύρω από τη μέση και με πολύχρωμα πουά prints. Οι dégradé grosgrain λεπτομέρειες δημιουργούν ένα αισθησιακό αποτέλεσμα. Η georgette μπλούζα και η πλισέ φούστα διακοσμούνται με το ίδιο μοτίβο. Αυτή η capsule συλλογή αναμφίβολα θα σας εντυπωσιάσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα