Η επικίνδυνη πλάτη της Zendaya έκλεψε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί

10:04 1/12/2021 - Πηγή: InStyle

Λένε ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν γεννηθεί με το αστέρι μέσα τους, όπου και να πάνε η ενέργεια τους κάνει τον κόσμο να τους κοιτάζει, ότι κι αν επιχειρήσουν καταλήγει σε επιτυχία. Λοιπόν, σίγουρα η Zendaya ανήκει σε αυτήν την κατηγορία ανθρώπων και το αποδεικνύει κάθε φορά. Είτε λόγω αστεριού, είτε σκληρής δουλειάς, η ηθοποιός μαγεύει με κάθε της εμφάνιση.

@instyleturkiye

Αυτή τη φορά η Zendaya βρέθηκε στο Παρίσι για τα Ballon d’Or awards, μια ποδοσφαιρική διοργάνωση και πολλοί ήταν αυτοί που υποστήριξαν ότι άξιζε

το βραβείο περισσότερο κι από τον Messi. Το μαύρο vintage Roberto Cavalli φόρεμα ανήκει στην συλλογή Spine του 2000 και φυσικά περιέχει το στοιχείο της έκπληξης. Ήσυχο από μπροστά αλλά μην σας ξεγελά… η πλάτη είναι υπερβολικά επικίνδυνη.

@instyleturkiye

Το πίσω του φορέματος με το χρυσό κόσμημα έκανε την Zendaya να θυμίζει δηλητηριώδη σκορπιό ή όπως κάποιοι σχολίασαν σούπερ ήρωα και συγκεκριμένα Dr Octopus, πιο στιλάτο και πιο σέξι. Και όχι τυχαία αφού η ηθοποιός βρίσκεται σε περιοδεία για την προώθηση της νέας της ταινίας Spider-man: No Way Home που κάνει πρεμιέρα στις 15 Δεκεμβρίου στη Γαλλία.

@instyleturkiye

Το styling επιμελήθηκε για άλλη μια φορά ο προσωπικός στυλίστας της Zendaya, Law Roach κι εμείς ζήσαμε για να δούμε ένα ακόμα fashion moment της ηθοποιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Zendaya,