Η γυναίκα με τη μεγαλύτερη… γενειάδα στον κόσμο – Η συγκλονιστική ιστορία της 38χρονης Erin Honeycutt-ΒΙΝΤΕΟ

14:57 10/8/2023 - Πηγή: InStyle

Η Erin Honeycutt, 38 ετών από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ, αφήνει τα…γένια της εδώ και περίπου δύο χρόνια. Πλέον η γενειάδα της αγγίζει τα 30 εκατοστά, καταρρίπτοντας επίσημα το παγκόσμιο ρεκόρ για τη μακρύτερη γενειάδα σε γυναίκα. Το προηγούμενο ρεκόρ των 25,5 cm ανήκε στην 75χρονη Vivian Wheeler (ΗΠΑ).

Όσοι αναρωτιούνται, η τριχοφυΐα της Erin είναι απολύτως φυσική καθώς δεν παίρνει ορμόνες ή συμπληρώματα.
Πάσχει από το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών (ΣΠΩ), μια διαταραχή που προκαλεί ορμονική ανισορροπία και μπορεί να οδηγήσει σε

ακανόνιστη έμμηνο ρύση, αύξηση βάρους, στειρότητα και υπερβολική τριχοφυΐα.

Οι τρίχες του προσώπου της, άρχισαν να μεγαλώνουν όταν ήταν 13 ετών. Χρησιμοποίησε μια ποικιλία μεθόδων για να τις αντιμετωπίσει, όπως ξύρισμα, αποτρίχωση με κερί και λοιπά προϊόντα αποτρίχωσης…

«Ξυριζόμουν τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα», αποκαλύπτει στο guinnessworldrecords.com.
Η γυναίκα συνέχισε να αφαιρεί την έντονη τριχοφυΐα καθ’ όλη τη διάρκεια της εφηβείας της και στην ενήλικη ζωή της, ωστόσο, αφού έχασε εν μέρει την όρασή της, «βαρέθηκε το ξύρισμα», οπότε η σύζυγός της, Jen, την ενθάρρυνε να σταματήσει.

Το σύνδρομο δεν είναι το μόνο πρόβλημα υγείας που η Erin χρειάστηκε να αντιμετωπίσει. Το 2018, τραυμάτισε το πόδι της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου, σε διάστημα μιας εβδομάδας, εμφάνισε νεκρωτική απονευρωσίτιδα, η οποία είναι μια σπάνια βακτηριακή λοίμωξη που οδηγεί στο θάνατο τμημάτων του μαλακού ιστού του σώματος. Η κατάσταση οδήγησε σε γάγγραινα, με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση να ακρωτηριαστεί το κάτω άκρο της.

Ωστόσο, οι επιπλοκές στην υγεία της δεν σταμάτησαν εκεί. Η αρτηριακή της πίεση ανέβηκε σε τόσο υψηλό επίπεδο που έπαθε εγκεφαλικό στα μάτια. Αυτό προκάλεσε αιμορραγίες στο πίσω μέρος των ματιών της, οι οποίες στη συνέχεια ξέσπασαν, με αποτέλεσμα να σχηματιστούν ουλές, δημιουργώντας σκιές στην όρασή της.

«Μου αφαίρεσε όλη την κεντρική όρασή μου», εξήγησε. «Αλλά έχω τέλεια περιφερειακή», τονίζει.
Παρά το γεγονός ότι υπέφερε από αυτά τα εξουθενωτικά προβλήματα, διατηρεί μια θετική στάση για τη ζωή. Ο γιατρός της της ανέφερε ότι εάν συνέχιζε να σκέφτεται θετικά, θα θεραπευόταν 3% πιο γρήγορα, οπότε όπως δήλωσε έγινε το «πιο θετικό άτομο σε ολόκληρο τον κόσμο».

Αγνώριστος ο Liam Hemsworth με γκρίζα μαλλιά και μούσια

Keywords
Τυχαία Θέματα