Η influencer Mαρίζα Μπαϊρακτάρη αποκάλυψε όλα τα μυστικά της ομορφιάς της

08:07 11/9/2019 - Πηγή: InStyle
1/8 2/8 «Προστατεύω τηνεπιδερμίδατου προσώπου μουμε αντηλιακόυψηλού δείκτηπροστασίας».SkinCeuticals SheerMineral UV DefenseSPF50, σεεπιλεγμένουςδερματολόγους. 3/8 «Το πρωί, πριν από τογυμναστήριο, απλώνωστο πρόσωπό μουμόνο την ενυδατικήμου κρέμα».La Mer The MoisturizingSoft Cream, €292. 4/8 «Προσπαθώνα γυμνάζομαι2 με 3 φορέςτην εβδομάδα,αν και δεν τακαταφέρνωπάντα». 5/8 «Έχω πάντα στην τσάντα μουαυτό το ιαματικό νερό για ναδροσίζω την επιδερμίδα μου».La Roche-Posay Eau Thermale ThermalSpring Water, €7,33 στα φαρμακεία.
6/8 «Μπορώ να ζήσω με avocado toast! Το αγαπημένο μου μέρος για φαγητό είναι το Όβεν στη Βούλα γιατί έχει πολλές υγιεινές επιλογές». 7/8 Μετά το καλοκαίρι θα επισκεφτώ σίγουρα το Art Surgeryστη Γλυφάδα (art-surgery.gr) για να κάνω θεραπεία κατάτων πανάδων, σε συνδυασμό με αυτόλογη μεσοθεραπείαPRP, που βοηθάει στην ενυδάτωση». 8/8 «Στο spa του Margi Hotelαπολαμβάνω το body scrub ILAΙnstantly Detoxifying Scrub».

Με τη εγκυμοσύνη είδε το σώμα της να αλλάζει. «Πήρα περίπου 15 κιλά! Η αλήθεια είναι πως βάρυνα αρκετά σε σχέση με το πώς έχω συνηθίσει εγώ το σώμα μου. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρέπει να μας στενοχωρούν οι αλλαγές. Σκεφτείτε ότι είναι ένα πολύ μικρό αντίτιμο για το δώρο του μωρού σας και απολαύστε τες» εξηγεί η fashion και beauty influencer.

Ο θηλασμός τη βοήθησε να χάσει τα περισσότερα κιλά: «Δεν αγχώθηκα ποτέ. Εξάλλου, το σώμα χρειάζεται περίπου 9 μήνες για να επανέλθει στη φυσιολογική του κατάσταση» τονίζει. «Προσπαθώ να γυμνάζομαι 2 με 3 φορές την εβδομάδα, αν και δεν τα καταφέρνω πάντα. Η αλήθεια είναι όμως ότι και με τον μικρό μου έχω πολύ καθημερινό τρέξιμο» λέει η Μαρίζα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣZendaya: Η ηθοποιός, τραγουδίστρια και νέα πρέσβειρα της Lancôme αποκαλύπτει το μυστικό για μία λαμπερή επιδερμίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα