Η καρδιά του καλοκαιριού χτυπά στο Island Athens Riviera

17:55 11/5/2023 - Πηγή: InStyle

Πολλοί λένε ότι η έναρξη του καλοκαιριού σηματοδοτείται με το opening του κοσμοπολίτικου club restaurant Island Athens Riviera.

Και ναι, αυτό είναι γεγονός. Ένας μαγικός προορισμός στην εξωτική ακτογραμμή της αθηναϊκής Ριβιέρας, στον οποίο αρχικά σε αφοπλίζει η θεά στη θάλασσα, το καλαίσθητο στιλ με ισχυρές επιρροές από την ελληνική πολιτισμική ταυτότητα, που

αποτυπώνεται στην αρχιτεκτονική των χώρων και last but not least οι ολάνθιστες βοκαμβίλιες, που σε καλωσορίζουν σε ένα άκρως «νησιώτικο» περιβάλλον, στο οποίο κάθε καλεσμένος θα ζήσει μουσικά αλλά και γαστρονομικά μία μαγική εμπειρία.

Η ποιότητα στην κουζίνα του εστιατορίου, που βρίσκεται και φέτος υπό την καθοδήγηση του πολυβραβευμένου executive chef Νίκου Σκλήρα, του Ομίλου Πανά, ο οποίος έχει κάνει πολλές αλλαγές στα μενού είναι ένας λόγος για να επισκεφτεί κανείς τον ξακουστό χώρο. To κελάρι διαθέτει πάνω από 150 διαφορετικές ετικέτες από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα, vintage σαμπάνιες, παλαιωμένα κρασιά, αλλά και αποστάγματα ή εντυπωσιακά cocktails από τους ταλαντούχους mixologists του club.

Δεν μπορεί όμως κάποιος να μην αναφερθεί στον ατμοσφαιρικό φωτισμό, στο ειδυλλιακό σκηνικό από νωρίς το βράδυ μέχρι τα φαντασμαγορικά φώτα και την πιο σύγχρονη μουσική από DJs παγκοσμίου βεληνεκούς.

Κορυφαίοι mixologists και bartenders σφραγίζουν τις ιδιαίτερες νύχτες μας, δημιουργώντας τα πιο ιδιαίτερα καλοκαιρινά cocktails, ενώ μη παραλείψετε να βρεθείτε στα πάρτι «θεσμός»

Infinity κάθε Πέμπτη και Jafari κάθε Κυριακή, όπου ο χορός και το κέφι απογειώνονται.


www.islandclubrestaurant.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα